Italiensk omelett

Antal portioner: 2
Tillagningstid: 30 min
 
2 tsk olja
0.5 gul lök
5 potatisar
2 krm örtsalt
salt
peppar
2 ägg
4 msk vatten
1 tsk basilika
2 tomater
2 tsk riven ost
 
  • Hacka löken, skala och skiva potatisen.
  • Hetta upp oljan i en liten teflonpanna.
  • Mjukfräs löken och lägg i skivad potatis.
  • Krydda lätt med örtsalt och peppar.
  • Vispa upp äggen med vatten och häll det i pannan.
  • Klipp i basilikan och lägg på tomatskivor.
  • Strö på riven ost, lägg på lock och låt omeletten stelna ett par minuter på svag värme.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |