Grekisk kyckling

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
4 kycklingfiléer
smör
salt
vitpeppar
2 vitlöksklyftor
2 dl hönsbuljong
50 g fetaost
oregano
2 tsk soja
1 msk mjöl
2 dl matlagningsyoughurt
 
  • Bryn kycklingfiléerna i smöret i en stekpanna.
  • Salta och peppra.
  • Skala och pressa vitlöken.
  • Fräs vitlöken i smör i en traktörpanna.
  • Tillsätt buljong, mosad fetaost, oregano och soja.
  • Rör ut mjölet i matlagningsyoughurten och rör ned i såsen.
  • Lägg i kycklingen och låt den koka i såsen i ca 10 minuter.
  • Garnera med smulad fetaost.
  • Servera med pasta, sallad och bröd.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |