Fylld kycklingschnitzel

Antal portioner: 2
Tillagningstid: 1 tim
 
2 st kycklingfiléer
8 skivor rökt skinka
salt
peppar
grillkrydda
2 tsk flytande margarin
2 krm riven ost
2 dl grönsaksbuljong
2 tsk maizenaredning
2 dl krossad ananas
 
  • Bulta ut kycklingfiléen till en stor platt schnitzel. Lägg på strimlad skinka, krydda med salt och peppar.
  • Vik dbbelt och fäst ihop med tandpetare, krydda med grillkrydda.
  • Stek schnitzlarna i fettet.
  • Strö på riven ost.
  • Vispa ihop buljong och redning och häll vid sidan om.
  • Låt puttra mört ca 20 minuter tills köttet är väl genomstekt.
  • Lägg i ananasen.
  • Servera med ris och blandad sallad.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |