Kyckling med senap och basilika

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
4 kycklingfiléer
3 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
3 dl hönsbuljong
2,5 dl matlagningsgrädde
2,5 msk dijonsenap
(1 tsk) salt
(1 krm) svartpeppar
(1 msk) maizena
8-10 kvistar färsk basilika
 
  • Strimla kycklingen.
  • Bryn kycklingen i oljan.
  • Pressa vitlöken och fräs med kycklingen.
  • Tillsätt buljong, matlagningsgrädde och senap.
  • Låt det puttra i ca 10 minuter.
  • Mortla basilikan tills den blir till en blöt massa (pasta).
  • Tillsätt den mortlade basilikan till kycklingen.
  • Smaksätt med salt och peppar.
  • Red av med maizena.
  • Låt puttra i ytterligare 10 minuter.
  • Servera med ris.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |