Kyckling med krispigt tacotäcke

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 30 min
 
4 kycklingfiléer
15 tortillachips eller nachos
1 påse taco-kryddmix
1 burk tacosås

TILL SERVERING
tomater
gurka
paprika
sallad
tortillachips eller nachos
gräddfil
 
  • Dela varje filé i 4-5 långsmala bitar.
  • Lägg chipsen i en plastpåse och mosa dem till små smulor.
  • Häll i tacokryddan och blanda.
  • Lägg i kycklingbitarna i plastpåsen och vänd runt så att smulorna fastnar runt om.
  • Lägg kycklingen på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
  • Grilla i övre delen av ugnen i 250° i ca 10 minuter.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |