Kycklingfilé ā la Medelhavet

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
FYLLNING
40 g fetaost
20 g soltorkade tomater
2 vitlöksklyftor
1 tsk basilika

SÅS
1 purjolök
2 dl champinjoner
3 tsk solrosolja
20 g fetaost
2 vitlöksklyftor
1 Fond du chef kyckling
5 dl matlagningsgrädde
1 msk tomatpuré
 
  • Mixa ihop fetaost, soltorkade tomater, vitlök och basilika.
  • Skär ett snitt i kycklingfiléerna och fyll med mixen.
  • Sätt in dem i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter.
  • Strimla purjolöken.
  • Dela champinjonerna.
  • Bryn vitlöken, purjolöken och champinjonerna i oljan.
  • Tillsätt matlagningsgrädde, buljong, fetaost och tomatpuré.
  • Låt såsen sjuda i ca 20 minuter.
  • Servera med bulgur.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |