Asiatisk kyckling

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
4 kycklingfiléer
1 msk olja
2 burkar kokosmjölk
2 hönsbuljongtärningar
1 påse frysta wokgrönsaker
1 lime
salt
peppar
 
  • Strimla kycklingfilén i tunna strimlor.
  • Fräs kycklingen i oljan ett par minuter.
  • Häll i kokosmjölken och lägg i buljongtärningarna, koka ihop i ca 10 minuter.
  • Häll i de djupfrysta grönsakerna, rör om och låt det koka på svag värme i ca 15 minuter.
  • Smaka av med limesaft, salt och peppar.
  • Servera med ris.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |