Fetafyllda kycklingfiléer i tomatsås

Antal portioner: 2
Tillagningstid: 45 min
 
2 kycklingfiléer
grillkrydda
200 g fetaost
500 g krossade tomater
1 hönsbuljongtärning
1-2 vitlöksklyftor
(1-2 krm) peppar
 
  • Lägg ut kycklingfiléerna på en skärbräda och banka ut dem lite.
  • Lägg en bit fetaost på varje filé och rulla ihop.
  • Fäst med tandpetare.
  • Krydda med grillkrydda.
  • Koka upp tomaterna.
  • Lägg en hönsbuljongtärning i tomaterna, pressa i vitlöken och krydda med peppar.
  • Lägg i överbliven fetaost i såsen (glöm inte att spara lite till salladen).
  • Lägg i kycklingen och låt koka under lock i 20-25 minuter.
  • Servera med klyftpotatis och en fetaostsallad.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |