Fyllda kycklingfiléer inlindade i bacon

Antal portioner: 6
Tillagningstid: 45 min
 
6 kycklingfiléer
1 pkt bacon (140 g)

FYLLNING
20 marinerade soltorkade tomater
1 kruka färsk basilika
2 msk olivolja
1 dl chilimarinerade vitlöksklyftor
 
  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Banka ut kycklingfiléerna till platta skivor.
  • Blanda samman alla ingredienser till fyllningen i en matberedare.
  • Mixa till en grov konsistens.
  • Fördela fyllningen på filéerna och vik ihop dem till paket.
  • Linda baconskivor runt dem.
  • Bryn dem runt om tills de fått färg.
  • Lägg dem sedan i en ugnssäker form (hit kan de förberedas).
  • Sätt in i ugnen i ca 20 minuter.
  • Gör sås på överbliven fyllning, matlagningsgrädde och buljongtärning.
  • Servera med pasta.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |