Citron- och vitlökskyckling

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 30 min
 
1/2 purjolök
2 msk smör
1 msk olja
400 g kycklingfilé
2 krm fänkålsfrö
1 msk finhackad vitlök
salt
peppar
1 msk citronsaft
 
  • Strimla purjolöken.
  • Smält ca 1 msk smör i en het panna och fräs purjolöken mjuk, 3 - 4 minuter.
  • Salta och peppra.
  • Skär kycklingen i mindre bitar.
  • Fräs dem i en het panna med 1 msk smör och 1 msk olja i 4 - 5 minuter.
  • Strö över fänkålsfrö och vitlök.
  • Salta och peppra.
  • Häll på citronsaften.
  • Låt allt puttra ihop i någon minut.
  • Servera med pasta.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |