Kycklingfilé passionata

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
4 kycklingfiléer
1/2 dl finhackad persilja
1 tsk basilika
1 tsk oregano
2 msk fransk senap
1 msk margarin
salt
peppar
1 burk krossade tomater (400 g)
1 dl crème fraiche
2 skivor rökt skinka
15 gröna oliver
 
  • Skär en djup ficka i varje kycklingfilé.
  • Blanda persiljan med örtkryddorna och senapen.
  • Fyll filéerna med blandningen.
  • Bryn dem runt om i matfettet i en traktörpanna.
  • Krydda med salt och peppar.
  • Häll över tomaterna och crème fraichen.
  • Låt sjuda under lock i ca 10 minuter.
  • Strimla skinkan och skiva oliverna.
  • Strö skinka och oliver över kycklingfiléerna.
  • Servera med ris.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |