Kycklingfilé ā la Medelhavet
Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
FYLLNING
40 g fetaost
20 g soltorkade tomater
2 vitlöksklyftor
1 tsk basilika

SÅS
1 purjolök
2 dl champinjoner
3 tsk solrosolja
20 g fetaost
2 vitlöksklyftor
1 Fond du chef kyckling
5 dl matlagningsgrädde
1 msk tomatpuré
 
Mixa ihop fetaost, soltorkade tomater, vitlök och basilika.
Skär ett snitt i kycklingfiléerna och fyll med mixen.
Sätt in dem i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter.
Strimla purjolöken.
Dela champinjonerna.
Bryn vitlöken, purjolöken och champinjonerna i oljan.
Tillsätt matlagningsgrädde, buljong, fetaost och tomatpuré.
Låt såsen sjuda i ca 20 minuter.
Servera med bulgur.