Hachis

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
400 g stekt kött
1 msk smör
2 msk mjöl
3 dl buljong
1 dl matlagningsgrädde
3 msk hackad ättiksgurka
2 msk tomatpuré
salt
peppar
potatismos
 
  • Skär köttet i små tärningar
  • Fräs smör och mjöl, späd med buljong och matlagningsgrädde.
  • Sjud såsen i ca 5 minuter.
  • Smaka av med ättiksgurka, tomatpuré, salt och peppar.
  • Lägg ner det finskurna köttet och låt allt sjuda i ca 10 minuter.
  • Lägg en krans av potatismos runt en ugnsform och lägg hachis i mitten.
  • Sätt in i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |