Monikas kasslergryta

Antal portioner: 2
Tillagningstid: 1 tim
 
150 g kassler
2 tsk olivolja
1/2 purjolök
1 burk champinjoner
1/2 grön paprika
3 vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater
1 msk sweet chili
8 msk matlagningsyoughurt
1 buljongtärning (grönsak)
dragon
timjan
salt
 
  • Skiva kassler, purjolök och paprika.
  • Bryn kassler, purjolök, svamp och pressad vitlök i oljan.
  • Häll i krossade tomater.
  • Smaksätt med sweet chili, buljongtärning, dragon, timjan och salt.
  • Låt det puttra i ungefär 30 minuter.
  • Lägg i den skivade paprikan och matlagningsyoughurten, låt det puttra ytterligare 15 minuter.
  • Servera med ris.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |