Gratinerad korv med grönsaksröra

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 30 min
 
4 tjocka korvar (grillkorv, rishultskorv...)
1 rödlök
150 g champinjoner
1 msk matfett
2 tomater
2,5 dl matlagningsgrädde
0,5 dl ketchup
1 dl riven ost
 
  • Sätt ugnen på 225°.
  • Dela korvarna nästan igenom, på längden.
  • Lägg korvarna i en ugnsform.
  • Hacka lök och champinjoner.
  • Fräs lök och champinjoner i matfettet.
  • Tärna tomaterna och rör ner i pannan.
  • Fördela grönsaksröran i korvarna.
  • Rör ihop grädde och ketchup och häll över korvarna.
  • Strö över osten och gratinera i ca 15 min.
  • Servera med potatismos.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |