Fläskfilé med cajunkänsla

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 2 tim 30 min
 
1 fläskfilé
1 påse fajitakrydda (30-40 g)
1 lime
2 dl rökig bbq-sås
1 stekpåse
 
  • Putsa och skär bort hinnorna från fläskfilén.
  • Gnid in den med fajitakrydda.
  • Lägg filén i en stekpåse.
  • Rör ihop pressad limejuice och bbq-sås och häll det i påsen.
  • Massera försiktigt in såsen i fläskfilén.
  • Förslut stekpåsen enligt anvisning.
  • Låt gärna marinera i kylskåpet över natten.
  • Sätt ugnen på 175°.
  • Lägg stekpåsen på mellersta falsen och ugnsstek i ca 35 minuter.
  • Servera med potatissallad.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |