Fläskfilé i piazzolasås

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
400 g fläskfilé
1 tsk salt
1 tsk peppar
1 msk mjöl
1 msk olja
0,5 msk smör
1 dl torrt vitt vin
3 msk tomatpuré
1 burk krossade tomater
1 vitlöksklyfta
1 tsk oregano
2 msk kapris
 
  • Skär köttet i lagom stora bitar, ca 2 cm tjocka.
  • Vänd köttet i saltat och pepprat mjöl.
  • Bryn köttet i olje- och margarinblandningen.
  • Späd med vitt vin.
  • Rör i tomatpuré, krossade tomater, vitlök och oregano.
  • Sjud i drygt 5 min.
  • Tillsätt kapris.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |