Kassler i mustig sås

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 40 min
 
600 g kassler
4 schalottenlökar
2 msk smör
2 msk vetemjöl
4 dl buljong
2 dl crème fraiche
3 msk tomatpuré
4 msk ättiksgurka
(1 tsk) salt
(1 tsk) paprikapulver
(1 krm) cayennepeppar
 
  • Finhacka löken och ättiskgurkan.
  • Fräs hacket i smöret utan att det får färg.
  • Tillsätt mjölet och späd med buljongen.
  • Rör ned crème fraiche, tomatpuré och kryddor.
  • Låt småkoka i 20 minuter.
  • Skiva kasslern i ganska tjocka skivor, ca 1 cm.
  • Stek kasslern och lägg ner den i såsen.
  • Låt puttra i 10 minuter.
  • Servera med ris.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |