Köttfärslimpa med soltorkade tomater

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 1 tim
 
400 g nötfärs
2 msk ströbröd
1 dl mjölk
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 morot
75 g soltorkade tomater
1 ägg
salt
peppar
1 dl färsk (1 msk torkad) basilika
 
  • Blanda ströbröd och mjölk i en bunke.
  • Skala och finhacka rödlöken.
  • Lägg lök och pressad vitlök i bunken.
  • Skala och riv moroten.
  • Strimla tomaterna.
  • Blanda ner morot, tomat, ägg, salt, peppar basilika och färs i bunken.
  • Lägg ner färsen i en smord brödform.
  • Grädda mitt i ugnen på 200 grader i 35 minuter.
  • Servera med tzatziki och grönsaker.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |