Kasslergratäng med paprika

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
500 g kassler
5 paprikor i olika färger
2,5 dl matlagningsgrädde
3 vitlöksklyftor
0,5 tsk salt
1 krm cayennepeppar
50 g riven ost
 
  • Strimla paprikan och lägg den i en ugnssäker form.
  • Skär kasslern i skivor och lägg den ovanpå paprikan.
  • Krydda matlagningsgrädden med pressad vitlök, salt samt cayennepeppar och häll den i formen.
  • Strö över osten.
  • Ställ in i ugnen och låt allt gratinera i 225 grader i ca 15 minuter.
  • Servera med ris.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |