Tomat- och ostfylld lövbiff

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 30 min
 
500 g lövbiff
200 g mjukost
4 tomater
1 tsk torkad dragon (1 msk om den är färsk)
1 msk flytande margarin
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
3 dl vatten
1 buljongtärning
 
  • Skölj och skiva tomaterna.
  • Lägg ut lövbiffen på en skärbräda.
  • Bred ca hälften av osten på köttet.
  • Lägg på tomatskivor.
  • Strö över dragon.
  • Vik ihop lövbiffen till börsar.
  • Stek köttet i margarinet.
  • Krydda med salt och grovmald svartpeppar.
  • Ta upp köttet och håll det varmt.
  • Häll i vattnet i stekpannan.
  • Lägg i den överblivna mjukosten.
  • Tillsätt en buljongtärning.
  • Låt det puttra ihop tills osten smält ordentligt.
  • Servera köttet med såsen och klyftpotatis.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |