Fetagratinerade kotletter

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 30 min
 
4 kotletter
1 msk olivolja
salt
peppar
1 rödlök
150 g fetaost
2 msk matyoghurt
2 msk timjan
 
  • Sätt ugnen på 250 grader.
  • Stek kotletterna i en stekpanna med olivolja, ca 2 minuter på varje sida.
  • Krydda med salt och peppar.
  • Skala och finhacka löken.
  • Smula sönder fetaosten.
  • Blanda fetaosten med löken, matyoghurt och timjan.
  • Lägg kotletterna i ugnssäker form.
  • Fördela fetaostblandningen på kotletterna.
  • Sätt in dem mitt i ugnen i ca 5 minuter.
  • Servera med klyftpotatis och sallad. Använd gärna eventuellt överbliven fetaostblandning som kall sås.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |