Ostfylld fläskfilé med mexipasta

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 30 min
 
500 g fläskfilé
2 dl grovt riven cheddarost
1 msk margarin
(1 tsk) salt
(1 krm) peppar
500 g färsk pasta
1 burk ( 300 g) chunkey salsa
1 burk (300 g) majs
 
  • Putsa filén och skär den i 8 bitar.
  • Ställ köttet på högkant och bulta ut det mellan två ark plastfolie, med hjälp av en kastrull, till stora tunna skivor.
  • Fördela osten på ena halvan av köttskivorna och vik ihop till börsar. Fäst med tandpetare.
  • Hetta upp matfettet i en stekpanna. När det är ljusgult och slutat skumma, läggs köttet i och steks ca 3 minuter per sida.
  • Krydda med salt och peppar.
  • Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
  • Låt pastan rinna av, men spara ca 1/2 dl av kokvattnet.
  • Blanda kokvattnet med salsan i grytan och vänd ner pastan och väl avrunnen majs.
  • Servera med sallad och pressad lime över.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |