Annorlunda fläskfilégryta

Antal portioner: 6
Tillagningstid: 1 tim
 
900 g fläskfilé
3 ölkorvar
1 rödlök
2 röda paprikor
1 dl hackad ättiksgurka
4-6 dl matlagningsgrädde
1 msk mjöl
(1 tsk) mejram
(1,5 tsk) salt
(2 krm) svartpeppar
 
  • Skär korven i bitar och bryn dem sedan i en stekgryta.
  • Skär köttet i lagom stora bitar (ca 2 cm) och bryn dem i fettet från korven.
  • Krydda med salt, peppar och mejram.
  • Strimla lök, paprika och hacka ättiksgurkan.
  • Strö mjölet över korven/köttet och lägg i lök, paprika och ättiksgurka.
  • Häll i grädden och låt allt koka ihop i ca 30 minuter.
  • Servera med kokt ris eller pressad potatis och en grönsallad.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |