Tomat- och ostfylld lövbiff
Antal portioner: 4
Tillagningstid: 30 min
 
500 g lövbiff
200 g mjukost
4 tomater
1 tsk torkad dragon (1 msk om den är färsk)
1 msk flytande margarin
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
3 dl vatten
1 buljongtärning
 
Skölj och skiva tomaterna.
Lägg ut lövbiffen på en skärbräda.
Bred ca hälften av osten på köttet.
Lägg på tomatskivor.
Strö över dragon.
Vik ihop lövbiffen till börsar.
Stek köttet i margarinet.
Krydda med salt och grovmald svartpeppar.
Ta upp köttet och håll det varmt.
Häll i vattnet i stekpannan.
Lägg i den överblivna mjukosten.
Tillsätt en buljongtärning.
Låt det puttra ihop tills osten smält ordentligt.
Servera köttet med såsen och klyftpotatis.