Ostfylld fläskfilé med mexipasta
Antal portioner: 4
Tillagningstid: 30 min
 
500 g fläskfilé
2 dl grovt riven cheddarost
1 msk margarin
(1 tsk) salt
(1 krm) peppar
500 g färsk pasta
1 burk ( 300 g) chunkey salsa
1 burk (300 g) majs
 
Putsa filén och skär den i 8 bitar.
Ställ köttet på högkant och bulta ut det mellan två ark plastfolie, med hjälp av en kastrull, till stora tunna skivor.
Fördela osten på ena halvan av köttskivorna och vik ihop till börsar. Fäst med tandpetare.
Hetta upp matfettet i en stekpanna. När det är ljusgult och slutat skumma, läggs köttet i och steks ca 3 minuter per sida.
Krydda med salt och peppar.
Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
Låt pastan rinna av, men spara ca 1/2 dl av kokvattnet.
Blanda kokvattnet med salsan i grytan och vänd ner pastan och väl avrunnen majs.
Servera med sallad och pressad lime över.