Vardagsgulasch
Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
500 g falukorv
1 röd paprika
1 gul lök
3 msk margarin
2 tsk paprikapulver
2 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 msk vetemjöl
2 dl vatten
3 msk tomatpuré
2 dl gräddfil
 
Skala och hacka löken fint.
Skär paprikan och korven i strimlor.
Smält margarinet i en gryta, lägg i löken och låt den fräsa mjuk på svag värme.
Tillsätt paprikan och korven.
Låt allt fräsa ett par minuter.
Strö på paprikapulver, salt, svartpeppar och vetemjölet.
Späd med vatten och rör om.
Blanda i tomatpurén.
Låt gulaschen småkoka under lock i ett par minuter.
Rör till sist i gräddfilen.
Hetta upp.
Servera med spaghetti.