Fisk- och skaldjursgryta

Antal portioner: 2
Tillagningstid: 30 min
 
2 krm curry
2 nypor cayennepeppar
1 dl vatten
1 fiskbuljongtärning
400 g torsk
citronsaft
salt
1.2 hg räkor
dill
 
  • Koka upp vattnet och lägg i en buljongtärning.
  • Krydda med curry och cayennepeppar.
  • Dela fisken i små bitar och lägg i.
  • Häll i citronsaften och salta.
  • Låt det sjuda under lock i 6 - 7 minuter.
  • Rör i räkorna, klipp över dill och låt det inte koka mer, räkorna kan bli sega.
  • Servera med bakad potatis och en blandad sallad.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |