Sweet chiligryta med torsk

Antal portioner: 2
Tillagningstid: 30 min
 
400 g torskfilé
1 vitlöksklyfta
1/2 röd paprika
1/2 grön paprika
1/2 gul paprika
1 purjolök
matfett
2 dl vatten
2 dl matlagningsgrädde
2 fiskbuljongtärningar
4 msk sweet chilisås
salt
 
  • Skär fisken i ca 3 cm stora bitar.
  • Skala och hacka vitlöken.
  • Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar.
  • Grovstrimla purjolöken.
  • Fräs grönsakerna i matfettet i en stor gryta tills de är mjuka, ca 5 minuter.
  • Häll i vatten och matlganingsgrädde.
  • Tillsätt buljongtärningar och sweet chilisås.
  • Låt det koka upp.
  • Smaksätt med salt.
  • Lägg i fisken och låt det sjuda i ca 3-5 minuter.
  • Servera med ris.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |