Citrontorsk

Antal portioner: 2
Tillagningstid: 1 timme
 
300 g torskfilé
1 tsk salt
1 krm citronpeppar
1 dl vatten (eller vitt vin)
2 tsk citronsaft
1 msk dill
8 msk matlagningsyoughurt
 
  • Skär torsken i mindre bitar, krydda med salt och citronpeppar.
  • Koka upp vattnet/vinet i en kastrull.
  • Lägg i torskbitarna och låt dem koka på svag värme 5-8 minuter, tills fisken är vit och fast.
  • Tillsätt citronsaft och dill i kokspadet och låt det koka upp på nytt.
  • Rör ned matlagningsyoughurten.
  • Smaksätt med mer salt och citronpeppar om det behövs.
  • Servera med kokt potatis och sallad.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |