Lax- och osttårta

Antal portioner: 8
Tillagningstid: 2 tim 30 min
 
200 g kavring
50 g smält margarin
4 dl riven ost
200 g rökt lax
1 dl hackad dill
2 msk senap
2 dl cremé fraiche
salt
peppar
100 g stenbitsrom till garneringen
 
  • Finhacka kavringen i matberedare.
  • Blanda i smält margarin och tryck ut i form med löstagbar kant (24 cm).
  • Blanda lax, dill, ost, senap, cremé fraiche, salt och peppar.
  • Bred ut blandningen på brödet.
  • Täck med plastfolie och låt stå kallt i minst 2 timmar.
  • Garnera med stenbitsrom före serveringen.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |