Kräft- och fiskpanna

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
400 g vit fisk
1 burk kräftstjärtar (360 g)
1 rödlök
1 msk olja
1,5 dl lag från kräftstjärtarna
2,5 dl matlagningsgrädde
1 msk Maizena
4 tomater
2 msk hackad dill
1 citron
(1 tsk) salt
(1 krm) vitpeppar
 
  • Låt kräftstjärtarna rinna av och spara lagen.
  • Skär fisken i lagom stora fyrkanter (ca 3 x 3 cm).
  • Skala och hacka löken.
  • Fräs löken i oljan, tills den är mjuk.
  • Tillsätt kräftlag och grädde.
  • Lägg i fisken och låt koka ca 10 minuter.
  • Red av med maizena.
  • Hacka tomaterna och lägg ner dem och dillen.
  • Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
  • Lägg i kräftstjärtarna.
  • Servera med kokt potatis.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |