Laxfilé med mangosås och nudlar

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 30 min
 
4 laxfiléer
2 dl sweet mangosås
1 msk riven ingefära
1 msk limesaft
4 msk sesamfrö
2 röda paprikor
4 portioner äggnudlar
(1 tsk) salt
(1 krm) vitpeppar
 
  • Sätt ugnen på 150°.
  • Blanda sweet mangosåsen med ingefäran.
  • Tillsätt limesaften.
  • Strimla paprikan.
  • Rosta sesamfröna.
  • Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  • Lägg laxen i en ugnssäker form.
  • Krydda laxen med salt och peppar.
  • Sätt formen mitt i ugnen i 12 minuter.
  • Blanda nudlar, mangosås, sesamfrö och paprika.
  • Servera laxen med nudelsalladen.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |