Bananfisk

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 1 tim
 
4 st torskfiléer
2 gula lökar
4 bananer
4 dl crème fraiche
(2 tsk) fransk senap
(1 tsk) curry
(1 tsk) salt
(0,5 tsk) vitpeppar
 
  • Hacka löken och lägg i en smord ugnsform.
  • Lägg i fisken.
  • Lägg på en klick smör.
  • Sätt in i ugnen på 175° i 20 minuter.
  • Halvera bananerna och dela dem på mitten, lägg dem sedan över fisken.
  • Blanda ihop crème fraiche med det övriga.
  • Bred blandningen över bananerna.
  • Sätt in i ugnen på 175° i 20 minuter.
  • Servera med ris.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |