Fiskgryta allt-i-ett

Antal portioner: 7
Tillagningstid: 2 tim
 
2 kg potatis
2 purjolökar
4 morötter
1 liter vatten
2 fiskbuljongtärningar
(1 tsk) salt
(1 krm) peppar
2 msk citronsaft
400 g laxfilé
400 g torskfilé
2 dl crème fraiche paprika & chili
(3 msk) dill
 
  • Skala och skär potatisen i bitar.
  • Skölj och skär purjolöken i ca 2 cm breda bitar.
  • Skala och skär morötterna i bitar.
  • Lägg potatis, purjolök och morötter i en gryta och häll på vatten.
  • Tillsätt salt, peppar och buljongtärning.
  • Låt puttra under lock i ca 1 timme.
  • Skär fisken i ca 3 cm breda bitar.
  • Lägg fisken i grytan.
  • Tillsätt citronsaft och crème fraiche.
  • Låt puttra i ca 30 minuter.
  • Strö över dill.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |