Torskfilé med mild arom av vitlök

Antal portioner: 2
Tillagningstid: 1 tim
 
2 tsk olja
2 st vitlöksklyftor
4 krm citronsaft
300 g torskfilé
salt
peppar
citronpeppar
1,5 dl matlagningsyoughurt
dill
 
  • Blanda olja, en vitlöksklyfta och lite citronsaft.
  • Gnid in fisken med blandningen och låt den vila minst 10 minuter.
  • Salta och peppra.
  • Stek fisken i stekpanna eller i ugn på 175 grader i 20 minuter.
  • Banda ihop matlagningsyoughurt, dill, en vitlöksklyfta och salt till såsen.
  • Servera med kokt potatis och grönsaker.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |