Lax med dillstuvad potatis

Antal portioner: 2
Tillagningstid: 30 min
 
4-6 potatisar
1 msk flytande margarin
1 msk vetemjöl
2 msk dill
2 laxfiléer
200 ml mjölk
citron
 
  • Skala och skär potatisen i bitar.
  • Koka potatisen i mjölken tills de blir mjuka (ca 10 minuter).
  • Ta upp potatisbitarna.
  • Blanda margarin med mjöl och rör ner i den heta mjölken.
  • Koka upp och låt koka någon minut.
  • Rör ner potatisbitarna tillsammans med finhackad dill.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Stek laxfiléerna och krydda med salt, citronpeppar och dill.
  • Servera med citron och en grönsallad.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |