Fransk Gräslöksfisk

Antal portioner: 4
Tillagningstid: 30 min
 
500 g torskfilé
1 bunt gräslök
2 st tomater
2 dl crème fraiche
1 dl mjölk
1 st fiskbuljongstärning
1 msk fransk senap
 
  • Hacka gräslöken.
  • Skär fisken i bitar.
  • Dela tomaterna i halvor, kärna ur och skär i bitar.
  • Vispa ihop cremé fraiche, mjölk, buljongtärning, gräslök och senap i en traktörpanna.
  • Låt det koka ihop och lägg i fisken.
  • Låt allt sjuda på svag värme 4-5 min (fryst fisk, dubbel tid).
  • Lägg i tomaterna och låt dem bli varma.
  • Servera med pressad potatis.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |