Fiskgratäng

Antal portioner: 2
Tillagningstid: 1 tim
 
300 g torskfilé
6 st potatisar
4 tsk margarin
2 dl skalade räkor
2,5 dl mjölk
2 tsk maizenamjöl
dill
2 dl vatten
salt
vitpeppar
 
  • Koka upp 1 dl mjölk.
  • Tillsätt 2 dl vatten och dill.
  • Red med maizenaredning och smaksätt med salt och vitpeppar.
  • Lägg fisken i en gratängform.
  • Gör mos på resten av mjölken och fettet.
  • Lägg moset runtom fisken.
  • Häll såsen över fisken och strö över räkorna.
  • Pudra hela gratängen med dill.
  • Gratinera i ugn 25-30 minuter på 175 grader tills moset fått färg.
  • Servera med grönsallad.
Tillbaka Visa utskriftsvänlig sida


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |