Kräft- och fiskpanna
Antal portioner: 4
Tillagningstid: 45 min
 
400 g vit fisk
1 burk kräftstjärtar (360 g)
1 rödlök
1 msk olja
1,5 dl lag från kräftstjärtarna
2,5 dl matlagningsgrädde
1 msk Maizena
4 tomater
2 msk hackad dill
1 citron
(1 tsk) salt
(1 krm) vitpeppar
 
Låt kräftstjärtarna rinna av och spara lagen.
Skär fisken i lagom stora fyrkanter (ca 3 x 3 cm).
Skala och hacka löken.
Fräs löken i oljan, tills den är mjuk.
Tillsätt kräftlag och grädde.
Lägg i fisken och låt koka ca 10 minuter.
Red av med maizena.
Hacka tomaterna och lägg ner dem och dillen.
Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
Lägg i kräftstjärtarna.
Servera med kokt potatis.