Tuppen och kärleken

Tuppen är utan tvivel det djur som har minst till övers för tillfälliga kärleksaffärer. Vare sig herr eller fru Tupp ställer upp på några lösa förbindelser, om de inte är i början på ett djupt och varaktigt förhållande. Men skulle nu en kvinnlig Tupp trots allt säga ja till en liderlig weekend, kan du vara säker på att hon kommer väl förberedd, utrustad med tågtider, öppettider för hotellets restaurang och en komplett förteckning över intressanta platser att besöka i omgivningen. Ja, hon kan till och med ha dina amorösa närmanden inbokade i programmet. Men hennes urval av karlar är begränsat. Buffeln är den som passar henne bäst, de har ju så mycket gemensamt, inte minst har de samma låga anspråk på passion. Men Tuppkvinnans bästa livsledsagare Draken passar henne mindre väl i rollen som älskare. Han är i regel mycket avancerad när det gäller sex och Karma Sutra är inte precis den bok som ligger på Tuppens nattduksbord. Men, lyckligt nog för Tuppen, attraheras Draken av alla sorts kvinnor och det faktum att hon är svårfångad gör bara utmaningen större.

När vi nu ändå är inne på det här med attraktion, så attraheras den manliga Tuppen i högsta grad av den kvinnliga Grisen. Hon lyssnar tålmodigt och uppmärksamt när han berättar för henne-och alla andra inom hörhåll - vilken fin och klok person han är. Ja, hon står till och med ut med hans urusla skämt. Råttans klumpiga närmanden och falska smicker får Tuppkvinnan att bokstavligen rygga tillbaka. Och den nyckfulla Getens brist på öppenhjärtlighet bidrar inte precis till att han vinner den puritanska Tuppens hjärta. Kattan utgör ett hot mot Tuppen, då hon kräver mer ömhet och förfining av honom än den stackaren kan prestera.

Tigern är passionerad och välkomnar alla slags romanser, men skulle en manlig Tupp falla för en kvinnlig Tiger tycker han att hon är alltför lidelsefull i början av deras bekatskap. Detta får honom att känna sig utnyttjad, ett tillstånd han klarar dåligt. Den lika vackra som fåfänfa Hästkvinnan gör narr av den manliga Tuppen, sedan hon fullständigt tagit loven av honom med sin slagfärdighet och sitt utseende. Det sista hon önskar sig är en älskare som stirrar stjärnögd och hjälplös på henne. En kärleksaffär mellan den storsinta Tuppen och den samvetslösa Apan kan bara sluta med katastrof. Här är det frågan om ett möte mellan två oförenliga styrkor, men de måste kanske ändå försöka en gång innan de inser sitt misstag. Ormkvinnan har tillräcklig charm och sex appeal för att få fart på en eunuck, och den stackars gamla Tuppen kommer också mycket riktigt springande. Men så snart Tuppen inser vilken omättligt passionerad varelse Ormen är, flyger han snabbt tillbaka till säkerheten i hönshuset.

Den välmenande Hunden är lycklig när Tuppen älskar honom och hennes utpräglade ordningssinne lockar fram det bästa hos honom. Men han oroar sig för att Tuppen är för optimistisk och affären upplöses. Bästa chansen att lyckas har en Hundman och en Tuppkvinna. Vad beträffar en kärleksaffär mellan två Tuppar så har den lika stor chans att överleva som en isbit i helvetet.


Råtta  
Buffel
Tiger
Katt  
Drake
Orm
Häst  
Get  
Apa
Tupp
Hund
Gris


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |