Tupp/Skorpion

En obeveklig lust för att leva karaktäriserar denna kombination. Skorpionen, alltid mystisk och hemlighetsfull, träffar här på framfusighet, oförskräckthet och kärlek för det yttre och det som är uppenbart. I stället för att orsaka en konflikt framkallar blandningen en sjudande samverkan.

Talang är inget främmande för en Tupp/Skorpion. Denna person har oftast massor av färdigheter. Tupp/Skorpioner är idealister och, tack vare korsningen av Skorpionens beslutsamhet och Tuppens återhämtningsförmåga, kommer att lida mindre av bakslag än andra människor. Tupp/Skorpionens historia är oföränderligt en som handlar om att klättra upp på branta höjder följt av glidande tillbaka ner på ändalykten. De skrovliga avgrunder i vilka man ibland hittar Tupp/Skorpioner fäktandes med armarna verkar inte rufsa till deras fjädrar. Det är häpnadsväckande hur de studsar tillbaka från sorg, skilsmässa, förluster och mänskliga konkurser av alla sorter. Dessa personer verkar ömtåliga, nästan spröda ibland. Men de är egentligen stabila och starka.

Denna individ vill verka mjuk och avslappnad. Men skrapa på ytan på en Tupp/Skorpion och du hittar i stället en ovanlig sort av strikt konservatism. Playboyen med det snara leendet och den stora lyxiga bilen är egentligen inte det minsta slösaktig eller lösaktig. Skorpioner är sexiga personer. Men Tupp/Skorpionen, trots att han håller god min, är inte så sensuell som han skulle vilja. Han är en något frustrerad Skorpion, som är stor i orden men som inte är så vansinnigt glad i att använda sin egen dyrbara kropp till simpla fysiska nöjen.

Dessa människor är raka. De vräker ur sig sina önskningar och behov. De pratar mycket och de håller också igång en stadig ström av klagomål. Tupp/Skorpionen känner sig ibland trakasserade av andra. Han eller hon kan gnälla och klandra mer än vad som är nödvändigt. Tupp/Skorpionen har en benägenhet att känna sig överdrivet sorgsen å sina egna vägnar.

Det finns ett drag av prudentlig petighet i den begåvade Tupp/Skorpionen. Han eller hon tycker om när var sak har sin plats. Tupp/Skorpionen är kräsen och har en enorm respekt för snabbhet. Denna inbitna ungkarlsegenskap är emellertid inte alltid negativ. Tupp/Skorpionen håller lekande lätt fast vid rutiner och kan besegra lathet hur lätt som helst. Kombinationen av dessa två väldigt speciella tecken gör denna person kinkig, kräsen till och med, men det ger honom också oklanderlig smak och knuffar honom ur sängen på morgonen.

Tupp/Skorpionen är självgående. De kan knoga och slava sig igenom alla typer av mödosamma träsk och komma ut skrattande. De är praktiskt taget oövervinnliga och om de skulle misströsta så bekämpar de depression genom att sysselsätta sig. Tupp/Skorpioner personifierar den härdade individualisten som, trots sina egenheter, klarar att hålla sig kvar i systemet.

Kärlek

Snacka om växlingar! Tupp/Skorpionens kärleksliv ser ut som terrängen i en krigszon efter ett bombanfall. Dessa människor är perfektionister. De är till och med utopister. Tillfälliga kärleksaffärers vaghet stör verkligen deras känsliga sinnen. Vad vill Tupp/Skorpioner ha ut av kärleken? Varaktighet. Trivsamhet. Evig trohet. Ett äktenskap som fungerar och fortsätter fungera - en ständig kärleksaffär. Det är en stor önskan, speciellt i dessa dagar. Ett resultat av detta är att Tupp/Skorpioner inte är engagerade speciellt länge. De ser de minsta fel i ett förhållande som en gapande spricka. Och de lämnar. Tupp/skorpionen vill inte ha ett ofullkomligt kärleksliv. Så han har ofta inget alls. Han föredrar isolering framför mörker.

Om du skulle upptäcka att du är kär i en Tupp/Skorpion, uppför dig ordentligt. Om du vill få och behålla en av dessa pedantiska varelser så är det upp till dig att rycka upp dig, så han eller hon kan beundra och avguda dig. När du väl har fångat Tupp/Skorpionen måste du acceptera att leva enligt några mycket samvetsgranna mönster som oundvikligt hör ihop med denna persons existens. Om han eller hon går upp klockan tre på morgonen för att jobba med sin dagbok så är det bäst att du planerar ditt schema efter det. Tupp/Skorpioner tycker om när saker och ting sköts på deras sätt. I gengäld ger de dig fullkomlig hängivenhet och fanatiskt beskydd. De kommer att slåss för dina rättigheter liksom för sina egna. Men svik dem aldrig. Tupp/Skorpioner förlåter inte. De ger sig av.

Passar med

Ormar med sin oändliga visdom och dragningskraft tilltalar ditt välutvecklade sinne för god smak och anständighet. Kräftor, Jungfrur, Stenbockar och Fiskar är de bästa Ormarna för dig. Både Buffel/Stenbockar och Buffel/Fiskar gläder dig med sin kärleksfulla vänlighet. Drake/Fiskar och Drake/Stenbockar tar viss hänsyn till din känslighet. Du tycker de är oemotståndliga. På den mörka sidan, det är tveksamt om du kan bo ihop med Gris/Oxar. Tupp/Lejonet och Katt/Lejonet är definitivt inte din typ. Försök inte ens att fungera tillsammans med en Råtta/Vattuman. Ni kommer inte överens om mycket.

Hem och familj

Tupp/Skorpioners hem är storslagna platser fyllda med äkta antikviteter och perfekta elinstallationer och de kan skryta med att ha varenda apparat som någonsin skådats av mänskligheten. Där kan finnas ett biljardrum också. Tupp/Skorpionen är en glad typ, älskar underhållning och lever för att bli beundrad. Han låter dig dricka sin whiskey och äta upp tårtan så länge du kommer ihåg att berätta för honom hur mycket du tyckte om hans senaste TV-show.

Tupp/Skorpionen är en kärleksfull och omtänksam förälder. Han eller hon kommer ihåg allas födelsedagar och hyr in cirkusartister och trollkarlar för kalasen. Han eller hon är den sortens förälder som vill att barnen ska roa sig medan de är unga. Tupp/Skorpioner går ibland miste om att få barn på grund av sin tvekan att gifta sig och sin okuvliga önskan efter en perfekt partner. Men om de inte skaffar familj så kommer de att ångra det. Barn, med all sin spontanitet och naturliga glädje, ger denna ganska stela person möjligheten att slappna av ostraffat.

Tupp/Skorpion-barnet är lätt att uppfostra. Han eller hon kommer förmodligen att vara bäst i ämnen som kräver exakthet och noggrannhet. Denna person är också populär bland vänner och favoriseras av mostrar och farbröder tack vare sina bra resultat i skolan. Denna pojke eller flicka kommer utan tvekan att tycka om sport också och göra bra ifrån sig i de idrottsgrenar som har en anstrykning av klass, som fäktning, tennis och ridning.

Yrke

Talanger frodas i Tupp/Skorpionen. Han eller hon är bra på många olika jobb. De tycker om att ta sig an omfattande projekt som kräver personligt engagemang och självdisciplin. Mångsidighet och uthållighet är Tupp/Skorpionens speciella fack. Han eller hon kanske kan tala tre språk, eller har kanske vunnit flera medaljer i tennis och är en utmärkt målare också. Tupp/Skorpioner tycker om att övervinna svårigheter och ger sig bara in i en situation om han eller hon tror att det är en vinnare.

Antingen "Anställd" eller "Chef" inpräntat i glaset på deras kontorsdörr betyder samma sak: Chef. Denna Skorpion tar inte ödmjukt order såvida han inte vill ha den personens jobb som ger honom order. Han eller hon ger sig inte i första taget och driver sig själv lika hårt som någon annan. Tupp/Skorpioner är också påtagligt kreativa. De kommer på nya idéer och genomför dem.

Några passande karriärer för Tupp/Skorpioner är: redaktör, fotograf, revisor, TV-producent, reklambyråchef, inköpare, skådespelare, marknadsanalytiker, språkforskare.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |