Tupp/Fisk

Den största förtjänsten hos Tupp/Fisken är anpassningsförmåga. Denna omsorgsfulla och självständiga person känner sig omedelbart hemma var han eller hon än råkar sitta. De tycker om förändring och sätter genast igång att anpassa och acklimatisera sig. Tuppar är äventyrliga. Fiskar tycker om att ströva omkring. Att förflytta sig i rymden lockar denna entusiastiska individ. Osämja får Tupp/Fisken att fly. Obesvarad kärlek får honom att gråta.

Tupp/Fiskar tvivlar i hemlighet på sin förmåga att vara andra till lags. De är aldrig säkra på sin charm och oroar sig i onödan över hur de ser ut. De tycker inte om att visa denna rädsla utåt. Ytligt sett är Tupp/Fisken mopsig och självtillräcklig. Han visar bara upp sin bästa sida och är inte rädd för att tala om för dig hur perfekt han är. Följaktligen är Tupp/Fiskens största fel hans arrogans. Den allra svåraste försyndelse han gör sig skyldig till härrör från anspråksfullhet. Man behöver emellertid inte gräva speciellt djupt för att upptäcka att denna persons blygsamma inre inte gillar högmodighet.

Tuppen är en jordnära, allvarsam äventyrare. Fisken är motsatsen. Så vad som utvecklar sig här är en typ som omväxlande uppför sig hänsynslöst genom att vräka ur sig "Jag är herr Larssons älskarinna" när hon borde behålla sina tankar för sig själv och sitter tyst i bakgrunden och önskar att stormen var över och det inte längre fanns någon herr Larsson. Tupp/Fisken är ojämn och en gnutta neurotisk. Å ena sidan längtar han efter lugn och idylliska promenader. Å andra sidan så är han där ute och hugger ved till tre på morgonen så han får en bra start.

Tupp/Fisken är en pajas som ännu inte kommit ut från garderoben. Han hävdar att han inte tycker om att ha kul. Men han längtar intensivt efter att få bryta sig ur sin roll, att spränga sin bubbla. Upp och ner är Tuppens kännetecken. Fisken lider av humörsvängningar. Om Tuppens upp inte skulle sammanträffa med Fiskens upp, se upp för tecken på inre konflikt, nagelbitning och tumsugning är inte uteslutet.

Tupp/Fisken är smart. Hans bästa chans är att försöka använda sin allvarliga sida genom att visa sitt galna, roliga jag. Detta betyder att Tupp/Fiskar kan känna sig tillfreds i världen om de bestämmer sig för att visa världen vem de verkligen är. De kan vara både djärva och påhittiga. Men de är också kreativa och andliga. Det är väldigt enkelt. De borde skriva en genombrottsbok eller regissera en rolig film eller gå med i en motorcykelklubb eller hoppa fallskärm för pengar.

"Men jag är inte alls sådan!" säger Tupp/Fisken. "Jag arbetar hårt och tycker om att ensam vandra i bergen med mina hundar." Kanske. Men om du slutade att tycka synd om dig själv och framhäva skillnaderna mellan dig och resten av världen, skulle du kanske komma ut från den där självpåtvingade garderoben och ha kul. Du är begåvad och effektiv. Alla säger det till dig. Du är attraktiv och anpassningsbar. Så varför är du så snål med dig själv? Varför kopplar du inte av och har roligt? Räkna inte med att andra ordnar ditt roliga. Ta befälet över ditt liv nu medan du kan.

Kärlek

Utåt sett lider Tupp/Fisken av att inte vara tillräckligt älskad. Han eller hon säger att ingen någonsin verkligen bryr sig, att äkta kärlek inte fungerar och att allt är en bluff ändå. Under ytan är denna person en romantiker, en idealist, en sann anhängare till den bestående för-alltid typen av passion. Men i de bästa av förhållanden uppstår det sammandrabbningar. Tupp/Fisken avskräcks lätt. Han eller hon har svårt för att hålla fast vid relationer. Det enda felet Tupp/Fisken tror att han har är att han är perfekt. Så hur kan han eller hon acceptera att han/hon varit otrevlig, lättretad eller otrogen? Tupp/Fisken basunerar alltid ut sina skavanker och känner sig ovärdig på grund av det. Vad denna person behöver är en utmaning.

Om du älskar en Tupp/Fisk och vill hålla honom eller henne nära dig för ett tag, låt inte honom/henne komma undan med att klaga. Låt honom inte tycka synd om sig själv, inte heller ska du kräva felfritt uppträdande av någon av er. Dessa människor har en tendens att vara omväxlande dominanta och lynniga. Syna deras bluff. Sitt inte och gråt. Det tar fram det sämsta i Tupp/Fisken. Snyftande är alldeles för likt något de själva skulle kunna vara i stånd till. De hatar det.

Passar med

Du är lycklig med Buffel/Oxar, Buffel/Kräftor, Buffel/Skorpioner och Buffel/Stenbockar. Orm/Kräftor, Orm/Skorpioner och Orm/Stenbockar eggar också upp dig. Drake/Oxar och Drake/Stenbockar beundrar din direkthet. Katt/Tvilling, Katt/Jungfru och Katt/Skytt är dina oförenliga tecken och Tupp/Tvillingar går dig på nerverna. Gris/Tvillingen är din nemesis.

Hem och familj

Tupp/Fisken är oftast tämligen noggrann och ordentlig. Hans eller hennes rum är effektivt möblerade i varma, klara färger. De vill äga mycket som gör intryck. De tycker bäst om blanka föremål. Som Fiskar älskar dessa människor allt som är naturligt och tryggt. De föredrar förmodligen ett stort, utspritt hus på landet före en enkel lägenhet i stan. Och de älskar kläder - god smak i konservativa kläder.

Tupp/Fisken är aldrig säker på om han eller hon vill ha barn. Dessa människor har tillräckliga problem med att övertyga sig själva att komma överens med sig själva utan att lägga ytterligare börda i formen av ännu en person på sin känsliga personliga last. Denna person är inte gjord för att ta hand om. Om han eller hon skulle få barn, kan dessa barns uppfostran lämnas över till partnern. En Tupp/Fisk-förälder har inte stort tålamod.

Detta barn är extremt känsligt. Det spelar ingen roll hur han växer upp, han kommer att hitta fel på sina föräldrars krav. Detta barn är lydigt och idealistiskt när det gäller föräldrarna. Som tonåring, när Tupp/Fiskarna upptäcker att deras föräldrar bara är människor, blir de besvikna. Bästa sättet att uppfostra detta barn är med massor av lugnande kramar och uppmuntran. Självtvivel är fienden, förtroende målet. Förödmjuka aldrig detta stolta barn.

Yrke

Den mångbegåvade och äventyrliga Tupp/Fisken kräver mycket av sig själv i karriärsfrågor. Jobb som fordrar tolkning av komplexa planer sporrar Tupp/Fisken. Denna person är effektiv och kompetent. Han eller hon tycker om att göra saker på "rätt sätt". Tupp/Fiskar är inte bra på affärer. De är verkställare. De utför andra människors skapelser. Kreativitet för dess egen skull intresserar inte denna person. Hans eller hennes konstnärliga talang behöver tillämpas på konkreta projekt.

Tupp/Fisk-chefen är krävande. Han eller hon är perfektionist och ganska stursk och stolt. Dessa människor kan emellertid förstå andras problem och lätt ge sig för andras metoder. Eftersom de inte är gjorda för planlöst stridande, passar dessa individer bra in på färdiga platser på kontor och fabriker. Annars är de väldigt bra på att arbeta ensamma och behöver ingen piska. Tupp/Fisken är ambitiös.

Några jobb som kan passa Tupp/Fisken är: optiker, fiskare, författare, elektriker, ingenjör, fotograf, programmerare, pianostämmare, inspelningstekniker, apotekare, sportdykare, racerbilsförare.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |