Tiger/Vädur

Tigerns smak för risker passar bra med Vädurens pojkaktiga mod. En Tiger/Vädur är alltid en som är trevlig att känna, rolig att vara med och lätt att tycka om. Tiger/Vädurar flödar över av planer och idéer. När de använder sina många talanger och krafter så är Tiger/Vädurar oslagbart effektiva människor.

Vädurar är seriösa människor. De tar inte lätt på projekt som de åtar sig. De attackerar och genomför. Tigrar, å andra sidan, attackerar ofta, tappar omedelbart intresset, vänder ryggen till och springer iväg. Så kombinationen Tiger/Vädur har den potential för effektivitet som vi förväntar oss av Väduren. Men där finns alltid ett undandragande från ansvar och ett drag av rebellisk överdrift att se upp för.

Tigrar är dock också väldigt seriösa personer, men sanningen att säga, de tycker inte om att bli uttråkade. Vädurar klarar av att ha tråkigt. Tigrar gör det inte. De blir knäppa. De undviker. Och de sticker.

Tiger/Väduren vill ha spänning. Men eftersom han är Vädur så tycker han att spänning kanske är lite för mycket att begära av livet. Detta gör honom till en motsträvig Tiger. Denna kluvenhet kan mycket väl ta kål på den stackars Tiger/Väduren.

Med en avsevärd begåvning så finns det inget en Tiger/Vädur inte kan göra. Det finns ingen syssla, inget hantverk och inget företag som är för komplext eller svårt för denna individ att glänsa i. Tiger/Vädurar är inte bara skickliga, utan de är plikttrogna också. Så allt är öppet för dem. Förutom kanske politik.

Politik kräver ett mer böjligt och strategiskt tillvägagångssätt än Tiger/Väduren vill ha. Detta är en rak, rejäl individ som tror på människans grundläggande godhet. Tiger/Väduren kommer att bli djupt besviken på möten med sluga stråtrövare som begår småbrott. För en Tiger/Vädur är det som är rätt rätt. Det finns inga genvägar.

Denna individ är gladast om han äger en affär eller driver en fabrik, seglar ett skepp eller till och med organiserar resegrupper. Tiger/Väduren är ingen naturlig underordnad, men kan ta order från högre upp, vilket dock inte är bra för Tiger/Vädur-själen. Denna person är verkligt självständig. Bojor är hans nemesis.

Och när Tiger/Väduren börjar känna sig instängd, kolla in dammet! Affären säljs, båten skänks bort, hunden ackorderas ut hos vänner på landet och Tiger/Väduren är borta. Tiger/Vädurar tolererar inte långtråkighet. Här finns den riktiga kapaciteten för revolutionärt beteende. Tiger/Vädurar kombinerar soldatmässigheten med eldigheten. De är verkliga krigare i livet, tror passionerat på frihet och rättvisa för alla. Tiger/Väduren har dessutom inget emot att dela sina ideal med världen.

Kärlek

Massor av kärlek och ömhet omger de som är födda i Tiger/Väduren. Hur kan någon motstå denna något omogna, ändå mogna, pojkaktiga eller flickaktiga, dominanta och starka Tiger/Vädur? Det är en förstklassig kombination av den heliga och den vanvördiga.

Det kommer att vara mycket rörelse i Tiger/Vädurens kärleksliv. Ombytlighet är att förvänta, inte för otrohets eller elakhets skull, utan bara för omväxling. Tiger/Väduren håller sig inte till en partner. Denna person behöver nyheter. Denna person är omväxlande olydig, omåttlig och överdriven. Det låter som om det vore svårt att hoppas på mer än en väldigt glödande affär med Tiger/Väduren. Men glöm inte att denna Tigern är en Vädur. Och att Väduren är en av de goda. Vilka snedsprång han eller hon än gör kommer att hanteras diskret och skicklighet.

Om du älskar en Tiger/Vädur och verkligen vill hålla fast vid honom eller henne, då måste du lära dig att släppa taget. Det är bara när Tiger/Väduren känner sig fullkomligt fri som partnern blir oemotståndlig. Ring honom inte. Han måste ringa dig.

Passar med

Din käresta kan hittas bland Häst/Tvillingar, Hund/Lejon, Drake/Skyttar eller Häst/Skyttar. Hund/Vattumän, Gris/Vattumän och till och med Drake/Vattumän trollbinder dig. Stå emot Buffel/Vågars och Apa/Stenbockars knep. Undvik också Orm/Stenbockar. Orm/Kräftor är för lynniga och kyliga för din enkla smak.

Hem och familj

Du kan inte önska dig en mer hängiven familjemedlem än Tiger/Väduren. Det spelar ingen roll hur långt de strövar, det spelar ingen roll vilka höjder de når eller till vilka djup de sjunker, Tiger/Vädurar kommer alltid ihåg sin mammas födelsedag.

Som föräldrar är Tiger/Vädurar seriösa, kanske något omständliga. De tycker att de måste förklara allt för sina barn och om de gör det så kommer barnen att tillåta dem att dominera och aldrig svara uppkäftigt. Det fungerar inte alltid på det sättet. Tiger/Väduren vinner sina barns fullständiga och oblandade respekt. Men i kulisserna kan barnen önska att Tiger/Vädur-föräldern kunde vara lite mindre säker på alla regler och bestämmelser.

Tiger/Vädur-barn är förtjusande. De är intresserade av allt och är fulla av kärlek och värme. Människor dras till deras charm så de har nästan aldrig problem med lärare eller andra barn i skolan. Tiger/Vädur-barnet är en kärleksbacill. Och så begåvad. Musiklektioner. Tennisläger. Retorikkurser. Datorkurser. Allt intresserar Tiger/Vädurar. Och de är så duktiga att möjliggörandet av aktiviteter är ett nöje för föräldern.

Yrke

Tiger/Vädurar utstrålar ambition. De vill komma någonstans, uppnå saker, göra upp planer efter sina drömmar och alltid förbättra sina egna liv och sina nära och käras liv.

Pengar? Det är inte jätteviktigt för Tiger/Väduren. Varken Tigern eller Väduren är något pengatecken. Det betyder inte att de inte kommer att ha tillräckligt med pengar, trots att Väduren ofta kan klara sig utan. Men Tiger/Väduren kommer inte att förstöra sin hälsa eller ödelägga sitt familjeliv för pengars skull. Tiger/Väduren tycker att det alltid kommer att finnas tillräckligt med pengar i omlopp eftersom han eller hon är ytterst energisk och aktiv och kommer alltid att tjäna pengar. Saken är den att Tiger/Väduren inte tycker om att jaga pengar, slåss för sin del eller ta från sin granne. Det är under Tiger/Vädurens värdighet att gräla för sin egen vinnings skull. Ett hederligt dagsarbete borde göra susen. Om det inte gör det, då kommer han att vänta tills det gör det. Tiger/Väduren föredrar att ta hand om sin integritet. Hans bankkonto kommer att ta hand om sig självt.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |