Orm/Skytt

Detta är omsorg förkroppsligad, Orm/Skytten bryr sig om dem han älskar och beundrar och ser efter allt från hemmet till innandömet på bilen med sådan omsorg att själva Florence Nightingale ser ut som en odugling. Detta är en varelse med värdighet och hållning vars uppträdande och smak för förfining kommer tvåa endast efter en makalös hängivenhet för dygden. Orm/Skytten är en mänsklig lyxvara, utan den dyrbara prislappen.

Denna individ är aldrig högljudd eller våldsam. Ändå blir mycket sagt. Orm/Skytten viftar inte med några fanor och gör inga vågor. Ändå är han ivrigt engagerad i de stora frågorna. Denna person håller sina rådplägningar och drar sig tillbaka innan han kastar sig in i konflikter. Ändå kommunicerar han sakkunnigt, reder ut komplicerade argument och förlorar nästan aldrig ett slag.

Saken är den att människor födda med denna kombination av tecken är enastående motiverade att resa sig över sin samhällsställning eller födslorätt. Den genomsnittliga framgångsrika Orm/Skytten är någon som börjat smått och vetat hur man ska slingra sig uppåt och genom samhällsklasserna utan skrik och klagan, eftersom han eller hon ville ha ett bättre liv. Denna person är en idealist. Han eller hon har ett rent hjärta och är rättfram, men ändå diskret.

För Orm/Skytten är själva bemödandet ett synligt bevis på moralisk rättskaffenhet. Till skillnad från så många av sina reptilsläktingar så är Orm/Skytten inte lat och har verkligen inget emot att resa sig och hämta dig en drink eller ge sig ut i snön och springa en halvmil om dagen. På sitt lågmälda sätt är dessa personer riktiga energiknippen. Eftersom de är smygande och aldrig verkar ha bråttom kan du aldrig gissa dig till deras effektivitet. Men det de kan uträtta på en dag utan ett ljud eller utan att ett hårstrå ramlar fel är häpnadsväckande.

Orm/Skyttar är också organisatoriska trollkarlar. Ge dem en förfallen kontorsstruktur eller en hög oregerliga barn ett par dagar och de kommer att ställa allt till rätta. Deras sätt är aldrig uppseendeväckande eller hårt. Men deras bestämda munvinkel säger dig att dessa ofördärvade individer inte skämtar.

Orm/Skyttar är inte typen som tar risker. De är varken fega eller rädda av sig. De tycker om sport och utövar allt från skidåkning till fallskärmshoppning utan att tveka så mycket som en sekund. Men de går inte runt och utmanar faran eller letar efter äventyr inom grottforskning eller storviltsjakt. På liknande sätt frestar inte Orm/Skytten djävulen i det dagliga livet heller. De är vana att njuta av bra saker och vet direkt när de fångat en.

Orm/Skytten lägger sig inte i andras angelägenheter. Han skvallrar inte och blandar sig inte i saker som inte direkt har med honom att göra. Dessa personer är nyfikna, men de anstränger sig inte för att avslöja någons motiv. De är inte ointresserade av andras liv, men de är medfött förståndiga. Orm/Skytten tycker att var och en av oss har skurit ut en nisch här i livet och att han trivs väldigt bra med sin. Han hoppas att du gillar din också, men han kommer förmodligen inte att snoka tillräckligt länge för att ta reda på det.

Kärlek

Skyttar gifter sig ofta sent i livet. Orm/Skyttar gifter sig ibland inte överhuvudtaget. Emellertid brukar de ha ett fåtal långvariga förhållanden av den djupa och intima typen. Orm/Skyttar brukar ofta dra in sina partners i långa, allvarliga diskussioner. De har ett drag av mystik som väcker nyfikenheten hos somliga. "Vad tänker han?" kan man undra. "Vilken tyst och stark typ", kan andra tycka. När de är kära visar Orm/Skytten en häpnadsväckande hängivenhet. De är vanligtvis trogna eftersom otrohet skulle förefalla dem vulgärt och ytligt.

Om du älskar en av dessa högklassiga typer bör du snabbt se över ditt uppträdande. Om du vill att Orm/Skytten ska fortsätta leva som han vant sig, så måste du lära dig att leva tyst och elegant, aldrig höja rösten och till och med lära dig jogga och hålla en diet. Vishet framför allt är Orm/Skyttens motto. Vårdslöshet kränker hans känsliga sinne. Så håll dig lugn och visa inte alla kort du har på handen. Orm/Skytten älskar mysterier.

Passar med

Förhållanden med Buffel/Lejon, Buffel/Vågar och Buffel/Vattumän är positiva och föder välstånd. Du kan också finna delaktighet med Tupp/Vädurar, Tupp/Vattumän och Tupp/Vågar. Sådana förhållanden blomstrar bäst i stadsmiljöer. Jungfrur, Tvillingar och Fiskar hör inte till dina favoritmänniskor, speciellt inte Apa/Tvillingar, Tiger/Jungfrur, Gris/Jungfrur, Tiger/Fiskar, Apa/Fiskar och Gris/Fiskar.

Hem och familj

Denna persons hem kommer - först, sist och alltid - att vara tilltalande. Grunden i hans eller hennes livsstil är stillhet och konstant sökande efter förfining. Orm/Skytten föredrar antikviteter framför moderna möbler. Han eller hon går in för det äkta när det gäller smycken, tavlor och till och med tak och väggar. Orm/Skytten är en äkthetsfantast. Han strävar efter sanningen ända ner till sista mohairtråden på överrocken. Hon har bara kashmir-tröjor om hon får bestämma. Med Orm/Skytten är det inget prål i sikte.

Denna person blir en fantastiskt kreativ och intresserad förälder. Hemmets tröst kommer att erbjudas i överflöd till barnen. Varje barn kommer omsorgsfullt att få sällskap av alla när de går till allt från allergiläkaren till piercingspecialisten. Möjligtvis kan Orm/Skytten anklagas för att överbeskydda sina barn. Allvarligt talat, barn är inte försiktiga, låt dem ta risker även om de skulle bryta ett ben eller två. Det hjälper dem att klara av livet utanför din skyddade verkstad.

Ett Orm/Skytte-barn kommer att visa tidiga tecken på pedanteri och lida enormt av missämja och rubbningar i hemmiljön. Detta barn behöver en tyst intellektuell miljö och massor av lantliga upplevelser för att underlätta vägen till vuxenlivet. Han eller hon är utåtriktad och kärleksfull mot andra barn. Att göra sina föräldrar glada är en biprodukt av detta barns personlighet. Den lille Orm/Skytten vill att föräldrarna ska vara stolta över honom eller henne. De kommer att ta kål på sig i sin strävan att få en ledsen mamma eller pappa att le.

Yrke

Alla jobb som kräver att man bryr sig om andra passar denna solida medborgare. Han eller hon föredrar naturligtvis karriärer som innebär att man träffar folk, organiserar eller löser besvärliga mänskliga problem. Pappersarbete besvärar inte Orm/Skytten överdrivet mycket och han eller hon fungerar bra inom alla områden som kräver uppmärksamhet på detaljer.

Orm/Skytten blir en utmärkt, sund och lågmäld chef. Han eller hon strävar efter att vara rättvis i all delegering av arbete och har förmodligen inga favoriter. Denna person är en mönsteranställd. Så länge deras frisyr inte blir alltför förstörd eller deras personliga rutiner störda, så rör sig Orm/Skytten smidigt framåt och tvärstannar sällan. Denna person är en utmärkt entreprenör, eftersom han eller hon både startar och avslutar själv.

Jobb som passar Orm/Skytten bäst är: hotellvärd, värdinna, läkare, sköterska, filosof, psykiater, dekoratör, kirurg, tandläkare, trädgårdsmästare, florist, hundtränare, astrolog, forskare, kock, herde.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |