Orm/Skorpion

För en Orm/Skorpion är ett liv utan skönhet och lyx, ömhet, medkänsla, beundran och omåttlighet inte värt att leva. Denna person är överdrivet känslig och, för att vara en kallblodig Orm, anmärkningsvärt varmhjärtad och kärleksfull. Människor uppskattar denna person för en viss medfödd ädelhet, som är både obestridlig och väldigt lugnande. Skorpioner är från början väldigt sensuella personer med en benägenhet för inåtvändhet och misstänksamhet. När man lägger till Ormens egenskaper - skarpsinne, klarsynthet och intuition - förminskas sannerligen inte Skorpionens filosofiska sida. Denna person är en tänkare, ibland till och med plågad.

Det kommer ovillkorligen att finnas en överdrivenhet och omsorg när det gäller kläder, som skiljer honom eller henne från resten av oss. Du kommer aldrig att se en sjaskigt klädd Orm/Skorpion. Man kan säga att de går till ytterligheter med sitt utseende. De är ständigt klädda i grannlåt så ovanlig att den är bedövande och den passar endast deras personlighetstyp.

Denna person har en medfödd förmåga att intuitivt känna av andras behov och önskningar. Han eller hon förstår nyanser som undgår till och med den mest insiktsfulla publik. Skorpioner födda under Ormens år har en sorts speciell fallenhet för att uppfatta antydningar och följa föraningar, som gör dem väldigt fjärran på ett världsligt sätt. Det kan vara något så enkelt som att gissa åt vilket håll en aktie kommer att gå. Orm/Skorpioner är inte så ofta fattiga.

Den mångfald av överlägsenhet som Orm/Skorpionen äger är av nästan kosmiska proportioner. Du kan inte träffa på en Orm/Skorpion och komma ifrån det mötet utan en levande bild i huvudet. Orm-födda Skorpioner kan kanske imponera på dig på ett mindre fördelaktigt sätt, men de imponerar alltid på dig. De ger uttryck för en sorts arrogans som antagligen kommer sig av att de har lätta framgångar i hela sitt liv, har tur med pengar och i allmänhet bara lider av känslomässiga plågor som de tillfogar sig själva. Orm/Skorpioner kråmar sig ofta och håller näsan i vädret. Orm/Skorpioner kräver uppmärksamhet. Den outtalade karisman finns bara där.

Det går bra för Orm/Skorpionens ego. Här finns en väldigt hälsosam känsla av jaget. Men Orm/Skorpioner låter inte sitt ego komma alltför långt bort från sin inre logik. De hittar en försiktig balans mellan verklighet och dröm. Men de kan verkligen ljuga. Den berömda Orm-förmågan till hyckleri är väldigt aktiv i denna varelse. Men Orm/Skorpioner ljuger sällan för sig själva. De tycker om att hålla huvudet kallt, det spelar ingen roll vilket mörkt moln som frestar dem att kliva på för en nöjestur.

Orm/Skorpioner är svartsjuka människor. De vill behålla allt - speciellt makt - för sig själva och sina nära och kära. De tycker inte om att dela strålkastarljuset och de sticker inte under stol med det. Orm/Skorpionen är inte heller lat. Han är så lysten efter vinning och uppmärksamhet att hans ambitioner håller honom i rörelse. Faktum är att han inte behöver anstränga sig speciellt mycket för att nå framgång. Det faller sig naturligt.

Kärlek

Alla vill älska en Orm/Skorpion. Dessa personer är så oangripligt underbara och obeskrivligt oberörda att de bokstavligt talat attraherar alla. Men var inte orolig. Orm/Skorpionen är kräsen när det gäller vilka han umgås med. Ofta väljer denna person en partner som han eller hon kan manipulera och till och med förslava.

Om du älskar en Orm/Skorpion, välkommen i klubben. Ställ dig i kö. Faktiskt, om du är attraherad av en sådan person är det ingen överraskning. Det är inte ens ditt fel. Om du gillar att överglänsas offentligt, slå dig ihop med en av dessa stjärnor. Orm/Skorpionen kommer att åka slalom genom de beundrande skarorna vare sig du tycker om det eller ej.

Passar med

Du och Draken är vänner. Välj dina från Jungfrun, Stenbocken och Fiskarna. Det finns fyra Tuppar som älskar ditt sällskap, Tupp/Kräfta, Tupp/Jungfru, Tupp/Stenbock och Tupp/Fisk. Acceptera inga ersättare. Och så är det Buffel/Kräfta. Det är allt som gäller för frändskap. Mindre fördelaktiga är allianser med Apa/Oxe, Apa/Lejon och Apa/Vattuman. Tiger/Oxe och Tiger/Lejon är inte helt perfekta för dig heller. Om du bryr dig om din självrespekt, undvik Gris/Oxe och Gris/Tvilling.

Hem och familj

Orm/Skorpionens hem är stort och effektfullt inrett. Siden och brokad finns i överflöd. Lyx är inte rätt ord. Elegans är mer riktigt. Orm/Skorpionen vistas i en inredning som motsvarar hans format och uppfattning om sig själv.

Orm/Skorpion-föräldern är seriös, men tycker om att ge efter för de små. Han eller hon kommer att skämma bort barnen materiellt, men kräva att de uppför sig ordentligt i sällskap. Här kan finnas ett svartsjukeproblem. Orm/Skorpioner tycker inte om konkurrens om uppmärksamheten. Om barnen är för charmiga kan mamma eller pappa flippa ut.

Dessa barn är, först och främst, extremt attraktiva. De behöver antagligen skyddas från beundrare och läras att det finns mer här i livet än att vara ett blickfång. De tenderar också att småljuga. Tvätta inte deras munnar med tvål. Visa dem i stället att du har genomskådat dem. Orm/Skorpion-barn fungerar bäst när föräldrarna är hårda men kärleksfulla. Bli inte förledd av denna förslagna skönhet. Han eller hon behöver dig, föräldern, för att representera sanningen.

Yrke

Denna person är för det mesta kreativ. Han eller hon kan trivas med alla aktiviteter där uppfinningsförmåga är användbar. Orm/Skorpioner kan arbeta bra ensamma, men kan passa in i systemet, förutsatt att systemet erkänner deras överlägsenhet och belönar dem efter förtjänst.

Att köra med andra passar Orm/Skorpionen bäst. Han är en motvillig underordnad. Om han är chefen kan du förvänta dig att han är demokratisk och förstående mot sina arbetare. Han tycker om att ha makt, men är inte en som använder den, såvida han inte blir arg eller tvingad. Då ska du akta dig. Orm/Skorpioner är obarmhärtiga och attackerar sina fiender skoningslöst.

Naturliga karriärer för denna fantastiska Orm är: kung, drottning, filmstjärna, påve och så vidare. Men i verkligheten, om de verkligen måste arbeta på riktigt, kan de tycka om att prova: fotomodell, skådespelare, reklamare eller aktiehandlare. De blir bra konstnärer också.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |