Katt/Skytt

Den förståndiga Katt-sidan av denna kombination rycker i Skyttens bekymmerslösa pil tills han tappar greppet om den. Den faller till marken innan den lämnat bågen. Med andra ord, i denna person är Skyttens lättsinnighet desarmerad av Kattens dygd och känsla för gränser. Denna Skytt är inte så förhastad som sina syskon. En Skytt född i Kattens år är lyhörd, medveten om behovet av diplomati och, på grund av Kattens seriösa ambition, klokt spänd framför sin karriär.

Det finns en pigg tungsinthet i denna persons karaktär. Katt/Skytten verkar ha blivit bättre eller uppiggad genom sorg, mildrad av förlust eller smärta. Han är livlig, men ändå resignerad inför somliga bittra sanningar som andra föredrar att ignorera. Katt/Skytten kapitulerar inte för denna dystra sinnesstämning utan utnyttjar den snarare på ett bra sätt, med ett sorgset leende som tilltalar miljoner. Denna Skytt, slipad till en fin kant av sin Katt-sida, har förmågan att samla ihop tillräckligt med energi för att skapa en kraftfull sjävuppfattning. Beväpnad med denna överväldigande uppfattning av jaget kan Katt/Skytten konfrontera nästan alla typer av motstånd. Det är inte så att han letar efter trubbel, men han är inte rädd för motgångar. Utmaningar är hans naturliga miljö. Han är djärv och vågar skaffa sig herravälde och besegra konkurrens.

Katt/Skytten är också tillräckligt smart för att veta hur han eller hon ska hålla fast vid sin surt förvärvade position. Han ger sin publik precis vad de behöver för att de ska fortsätta vara beroende av hans varor. Katt/Skytten ger massor av återhållsam kärlek till sina fans och, som resultat, håller kvar dem på sin sida. Folk tror på Katt/Skytten eftersom han förstår den känsliga blandningen av omsorg och befäl som behövs för att förföra folkmassor.

Någon som tar sig själv på allvar kan vara en riktig plåga för goda vänner och åskådare. Men när det gäller så målinriktade personer som Katt/Skyttar verkar arrogans och ett drag av självbelåtenhet bara naturligt. Eller åtminstone vet denna individ hur man får det att verka naturligt. Det är sant att Katt/Skytten placerar sig själv på en piedestal och gör sin person oberörbar. Men det är en del av den mystik som fungerar så bra.

Katt/Skytten är en stor individualist. Hans eller hennes metoder är alltid ovanliga. De kan vara samvetslösa och om de inte lyckas (många gör inte det) locka sin publik, fängsla massorna och övertyga miljoner, så är Katt/Skytten klok nog att veta när han är slagen.

I allmänhet är Katt/Skytten en vänlig själ. Gott mod kommer strålar ut från hans aura. Kattens sinne för elegans och uppförande undertrycker nästan all Skyttens naturliga dryghet och lämnar bara en liten gnutta av vulgaritet som kallas "folklighet". Katt/Skyttar rättar sig efter sociala normer och bryr sig mycket om vad andra tycker om dem. De är inte lätta att komma underfund med och har ingen avsikt att bli det heller. Detta är en modig Katt och nedtonad Skytt. Det är en väldigt solid kombination som hålls ihop av ett band av självintresse.

Kärlek

Denna person har en benägenhet att kasta sig in i åtskilliga, efter varandra följande, förhållanden. Här finns en stor del sexuell energi. Mycket av energin är, naturligtvis, maskerad och dold. Man tänker inte på en Katt som sexgalning. Men Katt/Skytten är lite av en hankatt. Han smyger omkring och markerar sitt revir och gör anspråk på områden som inte ens tillhör honom. På samma sätt tvekar han inte att, som en katt, "stryka" omkring med andra personers partners. Katt/Skytten är egentligen inte otrogen. Men behovet att bli beundrad är så enormt att sexuell trohet är omöjlig. Personlig trohet är, emellertid, väldigt allvarligt för denna individ. Han kan älska dem och lämna dem, men han glömmer aldrig dem han brytt sig om och är väldigt noga med att hålla gammal vänskap vid liv.

Är du kär i en Katt/Skytt? Se då upp till honom eller henne. Smek och krama denna eldiga Katt, men försök inte hålla kvar honom eller henne vid din eldstad. Du måste komma ihåg att din beundran är behaglig för honom eller henne, men den kommer aldrig att vara tillräcklig. Denna person behöver bli älskad av tusentals. Om du kan låta bli att bli svartsjuk på din Katt/Skytts stora följe och stå ut med hans eller hennes ständiga uppiffande och putsande framför potentiella beundrare, så kan du förmodligen stå ut med pressen. Men långvariga relationer eller äktenskap med denna ögontjänare är antagligen inte menade att delas med självuppoffrande typer.

Passar med

Hund/Vädurar, Hund/Lejon och Hund/Vattumän vet instinktivt hur de ska röra vid dina djupaste känslor och blir underbara partners för din personlighetstyp. Gris/Lejon, Gris/Vågar och Gris/Vattumän är också välvilligt inställda mot dig, liksom Get/Vädurar och Get/Vattumän. Orm/Väduren lockar dig utan att ens behöva försöka på riktigt. Men Tupp/Tvillingen, Tupp/Jungfrun, Tupp/Fisken, Tiger/Tvillingen, Tiger/Jungfrun och Tiger/Fisken konspirerar för att få dig över kanten. Säg till dem att ge sig på någon i sin egen storlek.

Hem och familj

Katt/Skyttens hem kommer att vara på många platser samtidigt. Denna individ är kringresande och för att Katt/Skyttens enorma mål ska uppfyllas måste han eller hon kunna resa - första klass hela vägen. Inget snack om saken. Eftersom han eller hon, trots allt, är Katt så är det möjligt att denna person har ett ställe som betraktas som hemma. Det är högst troligt att detta ställe ligger långt ute på landet. Där har han eller hon installerat många bekvämligheter, några få tjänare eller till och med en andra familj - och naturligtvis, livvakterna.

Katt/Skytt-föräldern är väldigt självupptagen. Dessa personer gifter sig ofta och skaffar barn, men de kommer förmodligen att lämna över uppfostrandet till en hemmakär partner. Denna individ kommer inte att finnas till hands för småglina. Men allt eftersom barnen växer och börjar kunna kommunicera på riktigt, då är det troligt att Katt/Skytten visar ett vänligt intresse. Denna förälder är av typen gör-som-jag-säger-inte-som-jag-gör. Sträng och till och med vänligt inställd mot internatskolor.

Katt/Skytt-barnet har säkerligen talang för teater och musik, idrott eller till och med offentligt tal och debatt. Förmågan att kunna fängsla en publik är vad som visar sig först hos denna leende bebis. Han eller hon måste uppmuntras att gå vidare med denna begåvning och ges varje tillfälle att använda den på ett kontrollerat sätt. Försök, medan ditt Katt/Skytt-barn fortfarande är formbart och ungt, att öka hans eller hennes villighet att kommunicera med en i taget. Du kan tycka att detta barn är inåtvänt, förutom när det gäller att uppträda. Han eller hon längtar efter storhet och har stor dragningskraft.

Yrke

Katt/Skyttens talanger, vare sig de är konstnärliga eller affärsmässiga, mekaniska eller tekniska, är övergripande. Med andra ord, denna person har en betydande gåva och kan utnyttja den huvudtalangen. Han eller hon måste vara försiktig så att inte energin slösas på personliga draman och att inte försvaga sina talanger genom att försöka göra många ovidkommande saker. De kan och kommer att gå långt om de håller blicken fixerad på framgång inom ett väldefinierat område - deras.

Katt/Skytten är en ensamvarg. Han eller hon kan starta eget eller leda en fabrik och hantera nästan vilken arbetsmängd som helst. Dessa personer är också speciellt attraktiva för grupper. De kan ta befälet i en kontorssituation. Men de måste tillåtas fria tyglar och eftersom det inte alltid är möjligt, är det bäst om denna person är sin egen. Katt/Skyttar vill ha det på sitt sätt alldeles för mycket för att böja sig under system och fasta tider. De är självstyrande.

Några passande karriärer för Katt/Skyttar kan vara: politiker, jockey, guide, diplomat, skådespelare, dansare, sångare, restaurangägare, snabbköpsföreståndare, religiös ledare, musiker.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |