Katt/Fisk

Äter Katten upp Fisken? Nej. Detta förtjusande par har en lycklig början och ett lika lyckligt slut. Fiskens känslighet förenas lätt med Kattens kärlek till hem och hus, försiktighet och anspråkslöshet. En Fisk född i Kattens år kommer antagligen att kunna njuta av en lång och produktiv karriär som beskyddare av förfining och elegans. Han eller hon är nästan garanterad konstnärliga talanger och kan dessutom räkna med att veta hur man ska använda dessa talanger praktiskt och vinstgivande.

Naturlig nobless hör till denna Katt. Det är lite som detta vidgade Fisk-sinne inte kan ta emot och med den känsliga Katten som håller den flytande Fisken i torrdocka åtminstone för vissa delar av livet, kan mycket uträttas av denna person. Båda dessa tecken har en förmåga att undvika konflikter, att fly från konfrontationer och att hålla sig ifrån hämnd och småsinthet. Inga onaturliga belastningar hindrar denna persons utveckling. Katt/Fisken går precis dit han eller hon vill gå.

Denna person förblir försiktig största delen av sitt liv. Katt/Fiskar är tysta tills de känner sin publik. När de känner sig trygga talar de ut. De är inte speciellt sällskapliga och skyggar för mode och trender. Enkelhet är deras målsättning, komplexitet deras fiende. Katt/Fisken är en sökare av ordning och mening, vars bestämda personliga åsikter är hans eller hennes "snuttefilt". Det som verkar vara obeslutsamhet hos Katt/Fiskar kommer sig av en ovilja att delta i någonting som inte stämmer överens med deras sätt att tänka.

Katt/Fiskar är ofta, antingen direkt eller indirekt, ansvariga för den försköning av någon de känner är mer värdiga än de. Ära, för Katt/Fisken, kan vara ett handikapp, en belastning. Inte desto mindre vinner många i detta tecken berömmelse. De är genomträngande observatörer av varje mänsklig sida, och vet ofta hur de ska tolka det de ser på ett unikt sätt. De kan vara slagfärdiga och tvekar inte att använda sin humor för att få fram sin sak.

Aldrig framfusig eller indiskret, tassar Katt/Fisken fram. Den Katt-födda Fisken är kanske inte särskilt kreativ och kan vara skyldig till idéstöld. Men den grad av beundran han kan erbjuda och den iver han känner gör att häpnadsväckande innovationer verkar onödiga. Denna Katts ambition är upptäckt eller avslöjande. Han vill få klarhet i de saker han tycker är skumma. Han har förståelse för sekretess och vet hur han ska använda diskretion till sin egen fördel.

På ett världsligt sätt är Katt/Fisken något av en ensamvarg. Han är beroende av hemmet och klänger sig fast vid allt som är välbekant och tryggt. Han eller hon fungerar bra i situationer i samhället. Denna person kan anklagas för snobberi, eftersom han har en benägenhet att vara trångsynt och självbelåten. Han avskyr plötsliga växlingar eller förändringar i livsstilen och behandlar dem som om de vore jordbävningar.

Kärlek

Katt/Fisken är inte någon varmhjärtad, utåtriktad, välkomnande eller promiskuös person. Vanligtvis behåller dessa människor sina tankar för sig själva, om vad de letar efter hos en partner och kan gå och driva ensamma i många år innan de har tillfredsställt sin önskan efter den rätta. Drömmen om riddaren på den vita springaren dör långsamt hos traditionsbundna personer som Katt/Fisken. Han eller hon är dessutom den borne romantikern och ingen är någonsin tillräckligt perfekt för att motsvara detta ideal.

Är din älskare Katt/Fisk? Lyckliga du. Du bör spika igen dina dörrar och fönster så att den mjuka tuffa partnern du valt inte smiter genom sprickorna. Det är nödvändigt att du levererar båtlaster med uppmuntran och ömhet. Du ombeds att tjänstgöra som talesman för denna, ibland, blyga person. Men bakom kulisserna är det mycket troligt att han eller hon kan vara din själsfrände. Låt inte din Katt/Fisk tråna utan ditt mysiga sällskap. Han kommer aldrig att ställa till en scen eller skandal, men när du kommer hem kanske han har gått ut - för gott.

Passar med

Gris/Buffel, Gris/Kräfta, Gris/Stenbock och Gris/Skorpion ger dig den sinnesfrid du så ivrigt letar efter. Eller prova en Get/Kräfta, Get/Stenbock eller Get/Skorpion för en skapande semester från de vardaglig rutinerna. Hund/Skorpion eller Hund/Stenbock kan förse ditt liv med många nya ideal. Katt/Kräfta är tillräckligt lik dig för att skapa ett äktenskap av, nära nog, tvillingskap. Katt/Kräfta ger dig också sina frestande mål och kärlek till hemmet. Håll dig borta från Råtta/Tvilling, Råtta/Jungfru, Råtta/Skytt, Tupp/Tvilling, Tupp/Jungfru och Tupp/Skytt.

Hem och familj

Familjedriften är väldigt stark hos Katt/Fisken. Han eller hon vill ha och fostra barn. För att klara ut denna drömmen kommer hon ju att behöva ett hem. Räkna med att Katt/Fisken insisterar på ett välutrustat, bekvämt och tryggt hus i ett bra område. Dessa människor är rörliga uppåt och deras image är mycket beroende av var och hur de bor. Denna person vill ha lugna omgivningar och föredrar troligtvis landet före staden.

Katt/Fisk-föräldern är först och främst intresserad av sina barns välgång. Katt/Fiskar överbeskyddar sina barn, men har ganska bestämda och stränga krav. De tycker inte om saker som sticker ut från det respektabla. Katt/Fisk-föräldrar kräver gott uppförande. De är kärleksfulla och ömma med barn. Han kanske inte tar med dem på berg-och-dalbanor, men han läser gärna en godnattsaga för dem.

Om du har ett Katt/Fisk-barn kommer du snart att märka att han inte tycker om oväsen eller uppståndelse. Han eller hon är inte den sortens barn som man kastar upp i luften för att det är roligt. Detta barn behöver en behaglig och trevlig miljö för att växa upp frisk och stark. Han måste läras att aldrig skylla sina brister på andra. Katt/Fisk-barn behöver också uppmuntran så att de inte blir blyga när de växer upp. Tala om för detta barn hur vacker hon eller han är. Katt/Fiskar älskar att bli beundrade.

Yrke

En viss tystlåtenhet kan hindra denna kloka och älskvärda person att klättra i graderna. Katt/Fisken är extremt nervös och oroar sig mycket över status och yttre sken i samhället. Arbete skrämmer inte denna person överhuvudtaget. Men obehagliga relationer och möjliga konflikter gör det. På grund av denna försynta egenskap måste kanske Katt/Fisken välja ett välbetalt men rutinmässigt jobb i stället för en strålande karriär med ständiga växlingar mellan upp och ner.

Katt/Fisk-chefen är seriös och ganska hård. Eftersom denna person lider av akut sårbarhet för stress och press kanske han eller hon döljer sin känslighet under en yta av kyla. Trots att denna reserverade hållning kan vara falsk, är det inte desto mindre den enda kontakt Katt/Fisken kan tillåta sig. Självständigt arbete passar Katt/Fisken. Han tassar på i sin egen takt. Som anställd är denna person tystlåten och reserverad, tillräckligt flitig, men inte alltid villig att ta initiativet.

Jobb som kan passa Katt/Fisken är: matematiker, datanörd, intendent, översättare, författare, vinodlare, lanskapsarkitekt.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |