Hund/Tvilling

Detta är den enda Hund som lyckats undkomma den rynkade pannan och det snara skallet som många Hundar drabbas av. Tvillingens sällskaplighet ger den perfekta mängden lättsinne till Hundens oroliga natur. Hund/Tvillingen är en livlig person med många talanger och förmågor som, framför allt annat, troget behöver följa reglerna. Annars, om en Hund/Tvilling viker av från sin kurs, testar auktoriteter och försöker komma undan med mindre än verkligt hårt arbete och gott gry, eller försöker fuska sig till framgång, kommer följden att bli en katastrof.

Osjälviskhet är Hundens speciella område. Människor födda i Hunden kämpar alltid för sina ideal och deltar i kampanjer för sina medmänniskors skull. Hundar är bra människor. Inslaget av den sorglösa Tvillingen, med sin talang för det verbala och förmåga att roa och även briljera, i den stabila, hårt arbetande och oroliga Hundens liv är en gudagåva på både gott och ont. Antingen kommer denna Hund att ge för mycket av sig själv till förmån för andra och eländet i världen, eller om, tyvärr, han har tillåtit Tvillingens ytlighet att rusa iväg med honom, kanske han inte bryr sig ett dugg om andra. Om det senare är sant kommer Hund/Tvillingen att vara omöjlig, bullrande, påflugen, förledande, självupptagen, självömkande och mest av allt hjärtknipande underbar. Mer vanligt är, om Hund/Tvillingen har fått en bra utbildning och gått på skolor där han varit tvungen att vara alert och också har älskats av rejäla föräldrar, att denna individ är både rolig och ädel, en skrytmåns och en sötnos, en arbetare och en raring som ger sin sista slant för att se någon han älskar le genom en slöja av tårar.

Aktivitet är nödvändigt för Hund/Tvillingen. Han stannar praktiskt taget aldrig hemma och stickar framför brasan. Han tar snarare med dig på bio och sedan ordnar han en liten middag för några nära vänner, därefter kanske ni spelar kort och efter det tar han med dig på en midnattspromenad vid floden så att du kan titta på fiskarna som hoppar i månskenet. Under tiden kommer han att prata sönder dina trumhinnor, genom att räkna upp ett oändligt antal roliga upplevelser och lägga fram åsikt efter åsikt om det, detta och allt annat. Hund/Tvillingar är fantastiska resesällskap. De kommer ihåg varenda detalj, att skaffa biljetterna, ta med termosen och ge dricks till kyparen.

Ovanliga saker lockar Hund/Tvillingen. Han letar alltid efter något underligt sovrumsmöblemang som tillhörde Greta Garbo, eller gräver bland högar av skräp för att hitta det där strasspännet som han kan polera upp och ge till sin syster i present.

Denna person upprörs av alla sorters våld eller vulgaritet. Han kan tappert ha stridit i ett krig, men som civil vill han inte ha något att göra med makt eller styrka för dess egen skull. Du kommer inte att hitta denna person i mitten av första raden på en boxningsmatch. Det är mer troligt att han är fascinerad av konst och skönhet, djur, natur och traditionella målningar, musik och litteratur.

Dessa individer är oftast väldigt effektiva och tycker om att ha det prydligt runt omkring sig. De fungerar bäst i en ordnad miljö och tycker inte om att upptäcka att verktyget de brukar ha på en speciell plats har blivit flyttat. Dessa Hundar är den glada typen som hoppar. Inte ens deras enstaka stunder av bisterhet betyder speciellt mycket. I det långa loppet är de trogna och godhjärtade, glada och optimistiska. De är också slösaktiga och oekonomiska. Varför? För att de är fruktansvärt, enfaldigt generösa.

Ett visst barnasinne stannar kvar hos Hund/Tvillingen långt efter att barndomen är slut. Föreställ dig en fyrtioårig kvinna som kryper upp i ditt knä och slickar dig i ansiktet. Dessa människor har lite av det. Medan tanken är god så uppskattas inte alltid handlingen. Eftersom de är snabba att ge kärlek och lätt påverkas av dem de bryr sig om, kan Hund/Tvillingen utnyttjas av andra som missbrukar deras goda natur och drar fördel av deras talanger. En klok Hund/Tvilling är en försiktig Hund/Tvilling. Vänta, tänk, hoppa inte upp den där damens kjol!

Kärlek

En kär Hund/Tvilling är en poet, en trubadur, en tillbedjare och också lite av en idiot. När denna person faller för någon, då ringer klockor, ljus blixtrar och änglarna blir ombedda att stämma upp också. Hund/Tvillingar är mycket romantiska, tror blint på kärleksföremålets renhet i själen och låter sig inte hindras av någonting i sin strävan att locka sagda föremål in i sin hundgård.

Som partner behöver Hund/Tvillingen någon rejäl. Han är flaxig och kommer att flyga åt olämpliga håll eller påverkas av samvetslösa människor. En stabil, något cynisk partner som tänker enkelt är helt okej. Om du älskar tradition och tycker om att ledas runt av din följeslagare, bli hjälpt över stättor och lyft över bäckar, välj en Hund/Tvilling. Dessa personer är inte bara väluppfostrade och artiga heller. De kommer ofta på stora lösningar på svåra tekniska problem och har en mycket hög konversationsnivå. Men den genomsnittlige Hund/Tvillingen pratar alldeles för mycket och måste bli tillsagd att backa tillbaka ibland. Om du älskar denna individ, köp dig hörselskydd och slå dig till ro med ett riktigt anspråkslöst Hund-liv.

Passar med

Häst/Vädurar, Häst/Lejon och Häst/Vattumän gör dig glad och vet hur man älskar dig på rätt sätt. Katt/Lejon och Katt/Vågar går också bra. Varför inte slå dig ihop med en trevlig Tiger/Våg eller Tiger/Vattuman. Get/Jungfru, Get/Skytt, Get/Stenbock, Get/Fisk, Drake/Jungfru, Drake/Skytt, Drake/Stenbock och Drake/Fisk passar dig inte alls. Du behöver sann, djup, lojal kärlek, inte mästerlig skicklighet.

Hem och familj

Det är mer troligt att man hittar Hund/Tvillingen permanent boende på landet än i en storstad. Dessa individer tröttnar snabbt på stadens förorenade ekorrhjul. De tycker om aktivitet och är bra åskådare och även som spelande, men de behöver lugn, lite grönska och kontakt med naturens rytm för att kunna lugna ner sig och hitta sin egen naturliga takt. Deras hem kommer, i vilket fall som helst, att vara fullt av vackra föremål och väl anpassat för trevnad och bekvämlighet.

Barn? För Hund/Tvillingen är förälder/barn-auktoritetsfiguren kontra offer en tuff nöt att knäcka. Hund/Tvillingar är dresserade cirkusdjur. De vill roa och glädja och kan bara älska människor genom att dyrka dem. Att slå ner på ett barns privilegier är inte precis Hund/Tvillingens favoritsysselsättning. Han skulle hellre slippa såra någons känslor - någonsin. Så föräldraskap är svårt för denna individ och bör i vissa fall till och med uteslutas. Om den andra föräldern är villig att sköta allt gormande och påminnande, då är Hund/Tvillingen fullt kapabel att vara, åtminstone till namnet, en förälder. Men han kommer inte att engagera sig i själva uppfostrandet.

Hund/Tvilling-barn är allvarliga och roliga på samma gång. De tycker oftast om att göra sina föräldrar glada och gör allt de kan för att vara charmiga och hjälpsamma i hushållet. De behöver bara en fast hand i den mån som de kan ha en tendens att sprida sin energi åt alltför många håll samtidigt. Du får aldrig smiska eller daska ett Hund/Tvilling-barn. Han kan inte förstå hur du kan älska och slå honom på samma gång.

Du bör ändå inte låta honom att fritt leva ut alla sina nycker. Men om du skulle behöva disciplinera eller straffa detta barn, bör du använda strama men varsamma metoder, som att sätta honom på en stol i ett hörn eller, om han är gammal nog, enkel logik. Dessa barn är på något sätt både för barnsliga och samtidigt nästan för vuxna. De har en ängslig allvarsam sida.

Yrke

Konstnärliga yrken passar denna individ. Han kan bli filmregissör eller en framgångsrik antikhandlare, en skicklig inredningsarkitekt eller en hjärtknipande känslosam artist. Hund/Tvillingen har en egenskap som man kan kalla dragningskraft. Det är en sorts aura av attraktivitet som är oemotståndlig för känslofulla människor. Hund/Tvillingen, till och med när han är som värst och mest pratig och påträngande, kan få en vuxen man att gråta med sina snyfthistorier, kan få ditt hjärta att bulta och slå av medkänsla bara med hjälp av sitt ansiktsuttryck.

Så showbusiness, om han klarar av pressen att hantera svindlare och hänsynslöshet, är en naturlig nisch. Av samma anledning skulle denna person bli en fantastisk advokat eller penninginsamlare för välgörenhet. Sanningen är att Hund/Tvillingen måste bli inspirerad för att kunna fortsätta med ett jobb. Han har inget emot knogande och hårt arbete på ett kontor så länge det är av en anledning som han tror på. Förutsatt att han har denna tro på sitt arbete så kommer han att bli en glad och smidig anställd. Hund/Tvillingen kommer att ha uttalade svårigheter med att vara chef. Han tycker ju inte om makt. Inte heller kan han acceptera att bli hatad eller ens lite illa omtyckt av andra. Han bör välja en självständig karriär eller annars godta att anställas av någon mer hårdhjärtad än han själv.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |