Hund/Fisk

Hund/Fisken, som alla Fiskar bara ännu mer, har en ömtålig sida som måste ges näring och behandlas med silkesvantar. Skillnaden med Hund/Fiskar är att deras känslighet tar sig formen av nervös snarstuckenhet. De tycker inte om att bli ifrågasatta eller emotsagda. De är envisa, men de kan vara viljelösa.

Ta till exempel Fiskens sida i denna persons natur. För Fiskar handlar det mycket om mottaglighet och påverkbarhet. Fiskar lever för att uppfatta och bli mer medvetna. Fiskar eftersträvar inte några fastställda önskningar. Han är andlig och förstående. Han är också sårbar och ibland bitter. Ofta saknar Fisken förmågan att fatta beslut.

Hundar är kända för sin trofasthet. Hundar är tillgivna, lojala och pålitliga. Hundar är plikttrogna och hederliga. De är till och med heroiska. Men de, inte olikt Fiskarna, kan också vara osäkra, cyniska och självrättfärdiga. När de två tecknen slås ihop ger det en individ som är lättstött och sarkastisk, kritisk och orolig. Hund/Fisken är alltid på defensiven. Han får inte vänner speciellt lätt. Nya människor förvirrar honom. Han eller hon kan försöka ignorera socialt umgänge helt och hållet för att få lugn och ro till vilket pris som helst.

I detta tecken är talangerna många. Hund/Fisken kommer att ha oräkneliga åsikter och massor av potential. Förutsatt att det finns en sund grund i familjen och bakgrunden, kan denna person gå väldigt långt inom ett utvalt område. Men för en Hund/Fisk kommer trygghet först. Dessa människor tycker inte om det okända. Han eller hon kommer att pressa sig mycket hårt för att nå suveränitet inom ett särskilt intresseområde. Men hans eller hennes verkliga mål är alltid trygghet och skydd, frihet från ängslan.

Hund/Fiskar kan vara väldigt roliga. De tar sikte på småfel eller detaljer i det mänskliga uppträdandet och är skickliga på satir och efterapning. Deras kvickheter är spydiga. De smäller som torr ved. De kan sticka den tjockaste hud.

Den känsla för ansvar som Hund/Fisken är född med kan vara en kvarnsten om hans eller hennes hals. Plikt är allt för denna ömhjärtade och pålitliga individ. Ibland, i utförandet av sina förpliktelser, kan dessa människor driva sig alltför hårt. Deras nerver kan inte stå emot pressen och stress infinner sig. Hund/Fiskar måste se upp för tecken på depression och hopplöshet på grund av överansträngning, utmattning och oro.

Denna individ är en ömtålig jätte. Utifrån den robusta utsidan kan du aldrig ana hans känslighet eller föreställa dig för en minut att han eller hon gråter sig till sömns beroende på outtalad sorg. Men eftersom dessa människor i grund och botten är ödmjuka och inte stoltserar med sina känslor, missbedöms de ofta av andra.

Hund/Fiskar morrar eller knotar aldrig om de kan le i stället. De skäller bara på fara. Å andra sidan ser de fara där det inte finns någon. Hund/Fisken är en troskyldig typ som inte har något att bevisa och mycket att oroa sig för.

Kärlek

Hund/Fisken är vanligtvis gift. Det finns trygghet i äktenskapet och Hund/Fisken behöver massor av det. Dessa människor är absolut trogna i kärlek och har mycket höga krav när de väljer sin partner. Hund/Fisken behöver mängder av stöd och måste uppmuntras för att våga sig på nya saker. Han behöver tröst och ömhet i gigantiska doser eftersom känslighet och nerver spända som pianosträngar kan göra att han eller hon lider av brist på självförtroende. För denna ängsliga person finns det ingen ersättning för ett kärleksfullt pep talk.

Om du är förtjust i en av dessa överspända personer, måste du använda dig av tålamod och ha ditt eget liv under kontroll. Hund/Fiskens typ av känslor, vare sig det gäller munterhet eller förtvivlan, är spröda och bräckliga. Om du skulle göra denna känslomänniska besviken, kan du fullständigt förgöra honom eller henne. Hund/Fiskar är inga riktiga kämpar. De tycker om lugn och behöver en riktig klippa till partner. Om du är det minsta samvetslös, håll tassarna borta från denna oskyldiga människa. Han eller hon förtjänar bättre.

Passar med

Tiger/Oxar, Tiger/Vågar och Tiger/Stenbockar gillar din stil. Du har den där lilla andan av ömhet och sårbarhet som tilltalar Katt/Skorpioner och Katt/Stenbockar. Häst/Skorpioner och Häst/Stenbockar vill ta hand om dig. Och vice versa. Drake/Tvillingar, Drake/Jungfrur, Drake/Skyttar, Get/Tvillingar, Get/Jungfrur, Get/Skyttar, Tupp/Tvillingar, Tupp/Jungfrur och Tupp/Skyttar är ute ur tävlingen över hela linjen.

Hem och familj

Hund/Fisken kan bo nästan varsomhelst. Denna person är inte beroende av sin omgivning för att må bra. Naturligtvis tycker de om när det är ordning och trevligt. Men eftersom de inte är speciellt öppna om sin person, är de inte typen som pratar vitt och brett om sitt val av sofftyg eller lampskärmar. Hund/Fisken är diskret och tar väl hand om andras ägodelar. Men han kan klara sig utan alltför mycket lyx och kommer inte gärna att skämma bort sig genom att bygga upp en tjusig miljö.

Hund/Fisk-föräldern är en gigant när det gäller att bry sig om. Denna person är av naturen orolig. Var inte förvånad om du upptäcker att han eller hon springer och kollar barnsängen var femte minut för att kolla om barnet fortfarande andas. Hund/Fisk-föräldern vill att hans eller hennes barn ska vara bland de bästa i skolan, idrotten och utomhusaktiviteterna. Om du är en Hund/Fisk och har barn, lätta på pressen någon gång då och då. De är bara barn.

Detta tecken skapar nervösa små barn. Det viktigaste är att få detta barn att känna trygghet. Trivsamhet räknas verkligen för Hund/Fisk-barnet. Tvinga dem inte att inta löjliga poser eller att uppträda inför publik såvida de verkligen inte vill det. De är inte så mycket blyga som de är allergiska mot taktlöshet.

Yrke

Hund/Fisken är en person med stor begåvning. Den medfödda talangen kombineras här med en skarp hjärna och massor av cynisk slagfärdighet. En strimma av en idé eller plan kan göras till ett komplext projekt över en natt av denna kloka själ. Hundens känsla för plikt och Fiskens känslighet skapar en person med ett övermått av resurser, som är outtröttlig i sin jakt på den felande länken för att komplettera kedjan. Hund/Fisken är en duktig arbetare som inte ger upp lätt. Hans ödesdigra svaga punkt är överkänslighet. Om han hånas eller förolämpas kan denna person falla sönder. Han är inte speciellt stark i anden.

Hund/Fisk-chefen är rättvis och rättrådig och till och med komisk i sina metoder. Han vill inte göra sig några fiender bland de anställda och hittar alltid något uppmuntrande att säga till dem. Han kan använda bitande sarkasm i vissa fall. Ignorera det. Han eller hon har inte ett elakt ben i sin kropp. Hund/Fisken är en respektfull arbetare. Han kan ryckas med av en uppenbart dåraktig idé, men oroa dig inte, han kommer alltid tillbaka till jorden. Hund/Fisken är en allvarsam person med allvarliga ideal. Denna person arbetar inte bra på egen hand. Han eller hon behöver hejas på då och då och föredrar att samarbeta hellre än att arbeta i ensamhet.

Några karriärer för Hund/Fisken är: författare, skådespelare, skämttecknare, professor, dansare, sångare, konstchef, sekreterare, grafisk konstnär, förskollärare.


| Startsidan | Horoskop | Recept | Resedagböcker |
| Spela spel | Spela sudoku | Bokblogg |
| Vanliga frågor |
| |